sende gel biz kafede çayımızı yudumlarız onlar kese atsınlar DDD
Printable View
gönül bir dost ister hamam bahane
bir hamamın 80 yıl hatrı vardır
kahveydi ya hamada olur
olur valla bizim çıkışımıza yakın soda-ayran'ları söylersiniz bizim için :D
güzelce yıkanın aklanın paklanın gelin :D
sonra konyaya bekliyoruz
inşallah gelebiliriz abicim.. ben şimdiden bişi demek istemiyorum... ama gelmeye de çalışıcam...
Evet kendini kirli hissedenler ve muhabbetin dadına varmak isteyenler bir gün kaldı...
hamama girince eşleşelim, herkes birbirine iyicene bi kese atsın :D sabunlar, keseler unutulmasın :D
1 Grdede+1
2 Alper+1
3 Bozed+1
4 Sekankucuk
5 Özgür
6 Onur (nöbeti satabilirse)
7 Burak+1
8 Zak1980+1
ekip her zamanki gibi abicim. yanlız benim özel bir ricam var,cengizhan gelmezse ben tek başıma deprem etkisi yaratamam:)
yok abi o tellak yüzer derimizi ya, kolumuzu bacağımızı kırmasın :D
hamama giren terler, yanlız hamamın tellakından korkuyosan bi daha düşün derim. normal insanlarla gitmiyoruz bi hamama:)tellak hafif kalır yani demek istediğim
Korkma sen serkan cilalı ibo tipinde bir tellak var ben onu ayarlarım senin için:D:D:D
:sevgi: çok teşekkür ederim :D
Burakcım havuzda Tsunami yaratacağın kesin ama Cengiz de gelirse merkes üssü Andora olan 9 şiddettinde bi deprem meydana gelir :D
ben kamp kurdum bekliyom sizi nede olsa evim andoradan 2 sokak ötede xD
cengizhan bir aksilik olmazsa geliyor :):))::)
şenolcum sen çok sanşlısın devlet koruması altındasın ama seni bile sallarız diye umut ediyorum
Arkadaslar hamama malesef gelemıyorum gıbı gorunuyor arabamdan garıp ses gelıyor yarın servıse gıdecegım
Zeynel,belki Puntiş de hamama gitmek istiyordur:D:D gelmemene üzüldüm hayırlısı olsun önemli bişey yoktur inş.
Evet hamam sefası gerçekleşti.Üç BRAVO,bir PUNTO,bir PALIO.sefamız olsun :D:D
Sabah gıttım servıse abı baktılar ses gelıyor cıdden aracı kaldırdık ıkı on tekerın arasında demır bır cubuk var o egılmıs egzosa deymıs sagolsunlar demırı duzelttıler ses kalmadı oradan dedım saat 1 fana basam gıdem hamama en fazla 30 dk gec kalırız annem aradı bızım aıle dostumuzun babsı vefat etmıs bır onlara gıdecegız deyınce hamam olayı harbıden yattı
Tipler süper :D
ohoo o tipler hamamın içinde nasıldı :D
Sefanız olsun ohh ohhhh
Pamuk gibi olmuşsunuzdur şimdi siz...:D Özellikle seninle hamadan sonra görüşelim Burakcım :) kih kih :)
ankaralilar coşmuş bulusma da emeği geçen herkese teşekkürler.vallah kiskandim :P
ankarılılar arabam geldikten sonrada bi buluşma ayarlasak ama hamam olmasın hamam bana yasak gr dede ayarlar bu işi sanırım
şenolcum seni bugün arayacaktım ama ben müsait değilim. neyse en kısa zamanda,umarım bir gün seninlede gideriz pamuk gibi oluruz. ama bu pamuk havası ortamda dimi?gerçek hayata pek benzetemedimde:):):clapping:
abicim lafımı olur sadece bu aralar ankara grubunda işler çok yoğun yoksa biz haftada 2 buluşmadan rahat edemiyoruz:)
:D