ibrahım gösterdığın ilgi ve çabandan dolayı senı sonsuz kutluyorum.
evet arkadaşlar ne oldu bızlere ya lütfen biraz ilgi
Printable View
ibrahım gösterdığın ilgi ve çabandan dolayı senı sonsuz kutluyorum.
evet arkadaşlar ne oldu bızlere ya lütfen biraz ilgi
İbrahim, yarın müsaitsen alışverişe çıkalım mı seninle?
Olur tabi Murat da iş çıkışı geç kalmış olmazmıyız...
Yarım KAlan bu işim var. Ondan sonrası allah kerim..
Sanırım çok fazla ilgi uyandırmadı bu konu..
Bu durumda, Canberk sendeki koli Çarşamba günü buluştuğumuzda alırım...
ınsallah bi sorun çıkmazsa görüşürüz :ok:
canberk kardeşim herşeyıçın teşekkurler
bu arada arkladaşlar 2-3 kışı dışından hıç ses çıkmadı ya hadııı ne yapabıldık bu konuda???
sağol abicim ne demek... 1 koli kitap, defter + 1 kolide oyuncak,kırtasiye malzemesi olmak üzere toplam 2 koli ibrahim abi ye teslim ettim. üzerlerinde yazıyor. :ok:
Arkadaslar TEkrar MErhaba,
Bugun küçük bir piyasa araştırması yaptım.
İçinde:
1 Adet KAreli Harita MEtod,
1 Adet çizgi defter
12 adet kurşun kalem
12 adet kırmızı kalem
1 adet silgi
1 adet kalem traş
12 adet kuru boya
yeralan zarflar hazırlayıp okula göndermek için fiyat aldım.
Ankarada bu işleri toptan olarak alabileceğim yer bilmediğim için ulus civarına gittim oradanda cebeci tarafından çıktım.
Normal kalitede malzemeden oluşan bir set 6 - 6.5YTL gibi bir fiyata mal oluyor. Ama tam toptancı gibi bir yer bileniz varsa fiyatın düşeceğine inanıyorum. Aslında buğün en ucuz olarak liste fiyatı 9 lira tutan bir yer 7 liraya kadar indi. Yardımcı olacaklar gibi duruyor. Olmadı kurşun kalem sayısını biraz daha azaltarak fiyaı kırmamız mümkün olabilir.
Şimdi arasınızda böyle bir girşime destek vermek isteyen olur mu acaba. Ben en az 100 paket göndermeliyiz diye düşündüm ama tek başıma biraz ağır olacak. Bu yüzden sizden yardım istiyorum.
Eğer yardımcı olmak isterseniz, kaç adet paketle katkıda bulunmak istediğini bana bildirirseniz ççoooooooook sevinirim.
Cevaplarını bekler hürmetler sunarım..
İbrahim iş nedeniyle organizasyon kısmıyla pek ilgilenemesemde maddi olarak yardımda bulunmak isterim...
ibrahim abi basit hesapLarLa, kişi başına düşecek parayı hesap edip, "katkıda buLunmak isteyenLerden" topLanacak paraLarı sana uLaştıraLım.
ben üzerime düşen miktarı veririm. 6-7 miLyon bütçemizi zorLayacak çok büyük mebLa degiL.
ARkadaslar düşüncem şu:
bir paketin 6 lira olduğunu düşünerek, ben şu kadar paket hazırlatmak istiyorum derseniz, herkes gönlünden kopanı vermiş olur.
Herkes şu kadar para versin demek yerine, gönlüne göre takılsın daha iyi olur sanırım...
o zaman ortaLama bir deger beLirLeyip.. ona göre paket sayıLarını ortaya çıkartabiLiriz.
misaL kişi başı 20 miLyon yardım yapıLacak şekiLde 3'er paket gönderiLmesi gibi.
Arkadaslar çok ısrar ediyor gibi görünmekten nefret ediyorum ama yeni bir fiyat aldım ve sizi bilgilendireyim dedim.
Yukarıda saydıklarımın hepsi dahil bir şekilde Öveçlerdeki Alternatif Kırtasiye 3.475 + KDV fiyat verdi.
Ben 100 tane paket üzerinde durduğum için 347.5 + KDV = 375.3 lira yapıyor.
Buradan destek olmayan isteyenlerin son durumunu bir liste halinde yapsak da kişi başı bir fiyat çıkarsakda bu işi sonlandırsak nasıl olur.
Mesela 25 kişi bu işe destek verse kişi başı 15 liradan süper olur.. Tabi yardım ücreti konusunda bir sınırlama getirmeyelim. herkes gönlünden kopanı verebilir. İsminin yanına yazabilir..
Eğer bu setlerde olursa 3-4 koli ankaradan gidebilir.
Canberkden gelen 2 koli kitap ve oyuncak var.
Ben "ilköğretimler için MEB taviyeli 40 kitap" adında bir set satın aldım..
Bİrkaç parça kıyafet var.
Liste yapalım mı?
1. İbrahimKC (30 YTL)
2. 06Kaymak (Müslüm ben destek olurum demişti. Ağanın eli tutulmaz tabi. EN az 30 lira diyorum ben..izniyle tabi..) toplam 16 Set hazır bile.. evet var mı attıran...
Alternatif Kırtasiyeden gelen Teklif Fax'ı..
https://img101.imageshack.us/img101/...7204600dh6.jpg
1. İbrahimKC (30 YTL)
2. 06Kaymak (Müslüm ben destek olurum demişti. Ağanın eli tutulmaz tabi. EN az 30 lira diyorum ben..izniyle tabi..) toplam 16 Set hazır bile.. evet var mı attıran...
3. İş yerinden bir arkadaşım. 10 set.. (Etti 26 set)
1. İbrahimKC (30 YTL)
2. 06Kaymak
4. ABNEW 20YTL
ben 50 ytl oderim....
bende varım ben de, eğitime destek oLaLım.8O
eğitime destek kampanyasına katıLımda buLunan arkadaşLara GrandePuntoTR site yönetimi oLarak teşekkür ediyoruz.
umarız sayı gün geçtikce artar.
1. İbrahimKC (30 YTL)
2. 06Kaymak 50 ytL
4. ABNEW 20YTL
5. erdiyiLmaz 30 ytL
Saolsun Arkadaslar..
Toplamda 45 Set'imiz hazır..
Var mı Artıran?.
Eğitime destek kampanyasına katıLımda buLunan arkadaşLara GrandePuntoTR site oLarak teşekkür ediyoruz.
umarız sayı gün geçtikce artar.
1. İbrahimKC (30 YTL)
2. 06Kaymak 50 ytL
4. ABNEW 20YTL
5. erdiyiLmaz 30 ytL
6. Femoli 20 YTL
Az cok demeyelim
SAol Mehmet valla. Bencede Az çok demeyelim...
bu konuyu geneL'e taşımak Lazım asLında. burada fazLa haberi oLmuyor arkadaşLarımızın.