evet adaşım. yarın o arkadaşımızı görene kadar cıvığı çıkar midyelerin :D
hem öle herşeyi götürmeyelim :) isteyen misafirimiz olsun gelsin izmire yesin :)
Printable View
cümleten hayırlı yolculuklar ben çıkıyorum....
Arkadaşlar lütfen sakin gelin. Sabah sizi neşe ve sağlıkla görmek istiyoruz. Sizi götüreceğim sahil restorantta çimler ve yastıklar üzerinde uykunuzu alabilirsiniz. Ayrıca yolda uyku gelirse sakın karşı koymayın bi benzinliğe dalın. Önemli değil geç gelin sağlıkla gelin. Hayırlı yolculuklar.
üzülerek yarın akşam katılamayacağımı belirtmek istiyorum..acil bi değişiklik sonucu operada temsilim var akşam ama gündüz size katılmaya çalışıcam..
Arkadaşlar ben de pazar sabah kahvaltıda sizlerle olmayı planlıyorum, umarım bir aksilik çıkmaz da bu muhteşem buluşmayı kaçırmam. Diğer illerden gelecek olan bütün arkadaşlara iyi yolculuklar, lütfen dikkatli gelin.
arkadaşlar işim sebebiyle yarın Tivmaş'ta FİAT'ın otomobillerini sergileyeceğiz. bugün ve yarın akşam 8'e kadar orada bulunacağım için gelemiyorum.
kusuruma bakmayın herkese keyifli haftasonu dilerim.
Ne derin bir sessizlik... herkes keyifte tabi... kısmetse yarın beraberiz... Midye dolma isteyen bendim bu arada ;)
:D:D:D Allah iyiliğini versin harbiden doldurmuş :D:D:group000: çok teşekkür ederim ne yapayım hediye gelmiş salamura yapıp saklasam olurmu :D
Arkdaşlar gelmişler otellerine çekilmişler bile :) Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz... Akşama gelmeye çalışacam inşallah ama yarın sizlerleyim :)
Ben ankaradayım,yarın sabah görüşürüz +3
3 yıllık ankaralı olarak ilk defa gölbaşına gittim, çok güzel zaman geçirdim.
başta Serdar abi olmak üzere herkese teşekkürler.
yarının çok daha keyifli geçeceğini düşünüyorum katılmayan çok şey kaybecek :)
Sabah İstanbul ekibini saat kaçta karşılayacağız??
Benden başka kimse yok gibi sanki beni karşılayın :)
sabah 11 de cepanın ordayım..
gecede encok eğlenen ıkı kısı vardı Nabı abi ve operator Murat abının oglu Nabı abı cıkısta gozler ve yuzun kıpkırmızıydı
hani fotolar nerede:)
Genelde Serdar ve Bozkurt abıde fotolar onlarda su saat kokorec & ıskembe yı goturuyorlar afıyet ıle.Serdar abı sabah kahvaltıya fotograf mak aparatlarını getırebılırsen bende benım pc yı getıreyım anlık foto cekıp anlık atalım foruma da gelıp dıyecemde gelmeyenler bıraz kıskansın ortamı :)
Gecenın Notları;
1.İzmir oto oldukça genc,bilgili efendi bir arkadasımız imiş (ı kel yaslı amca beklıyordum sok oldum genc gorunce kendısının elınden opmek lazım buyasta kendını bukadar iyi yetıstırdıgı ıcın)
2.Nabi abi oldukca fıkır fıkır hıc oturmadı içincede kızarıyor yuzu gozu daha bı sempatık oluyor
3.Ankarada yasayıpta kaleye hıc gıtmeyen bır benım galıba utandım kendımden bunca yıl nıye gıymedıgımden
4.Opertor Murat abide gordugum ılkkez gorusmemıze ragmen oldukca cana yakınlıgı ve cocuk olunca cocuklada dısarı cıkınca uykusu gelıyor cocugun ve sureklı ona goz kulak olmaktan yeterı kadar eğlenemiyormussun bekarlık sultanlıkmıs valahı soran yok eden yok her saat cıkıyorum ohh ne guzel yaa
5.İzmir Yasemın abla ve oldukca gulec,cetın cevızsın lafını hıc esırgemıyorsunve neselısın
6.Serdar abi ne olursa olsun dürüst ol herzaman sen kazanırsının canlı örnegi.Solatarafa kupe taktım
7.Otoparkta her para ısteyene hemen kapılmamak gerekmıs bırkaç arkadas verdı ben vermedım
8.Yollarda konvoy halınde gıtsek su bulusmalarda Bravocu ve Tjetcı arkadaslar hava atmasanız gp cılere bılıyoruz araclarınızın kaportasının altında bızden daha cok beygır var ve daha cevık ve hızlısınız bunun farkındayız
9.Serdar abi mükemmel bir organızasyon sen emeklı olursan ıyı para kırarsın orgaznızasyon ısınden
10.Bozkurt abi herkesın tırstıgı kadar varsın bızı zorla sahneye cıkartıp oynattın oynamayı bılmedıgımız halde helal olsun sana
11.Atakuleye gırıste garaj bıletı alır ıken barıyerden hemen hızlı gecmek gerekıyormus 10-15 sn sonra ınıyor tavana yada antene carptı ındım baktım bısey goremedım sabah detaylı bakarım artık bısey yoktur kesın
12.Gruba katılmamak cıddı anlamda eğlenceyı kacırmakmış
13.Gozlerım forum patronu Erdıyı aradı gece boyunca
şu ara pek internete giremediğim için fazla aktif değilim cumartesi günü çalıştığım için buluşmaya katılma şansım yoktu zaten; ama pazar günü anneler günü gezmelerini erken bitirebilirsem eğer aranıza katılmayı çok isterim , ayarlayabilirsem ekibe katılcam , bu arada şehir dışından gelen bütün arkadaşlar hoş geldiler sefalar getirdiler ...
İstanbul gurubundan allahın kulu bir kişi arayıpta geliyoruz-gelmiyoruz diyen olmadı. Coşkun kardeşime ulaşamıyorum, bir tek Kubilay'ın geldiğini öğrendim. 2 saat sonra buluşma gerçekleşecek inşallah İstanbul balon çıkmaz. :D
Herkese iyi eğlenceler afiyet olsun muhabettiniz bol olsun milleet :D
Çok keyifli bir gün daha geçirdik,
Başta Serdar abiye organizasyon için çok teşekkürler...
buluşmayı keyifli hale getiren tüm katılımcılara ayrıca tek tek teşekkürler...
Serdar abı dun ve bugun ıcın cok tesekkurler Anıtkabır oyle boyle degıl rehbersız gezıp gormek olmuyormus cıdden ıllakı rehber lazım .
İstanbul balon cıktı galıba bır Kubılay abı vardı gelen ,guya 52 aractık yanılmıyorsam gelemeyenlerın ellerınde olmayan sebeblerden dolayı gelemedıklerını dusunuyorum fakat gelemeyecegıne kaır en azından bır telefon acılır haberverırılır dıye dusunuyorum sonucta bırcok ınsan merak edıp mısafırlerı bekledı.
Bu arada seyır halınde ıken sunroofta yada camdan konvoyu ceken oldumu
iki günde bizimle beraber olan tüm arkadaşlara teşekkürler.
yaklaşık 300 adet fotodan seçme yaparak yüklüyorum.
birleştirme oplardan.....
devam
devam ........
............
..........
.........
..........
............
..................
.............
...............
..............
............
...............
Merhaba arkadaşlar aranızda olamadıgım için üzgünüm size iyi eglenceler ve sitem ettiginiz istanbullular olabilir ama ben gelemeyecegimi bildirdim sizlere bugün ales sınavı olmasından dolayı gelemedim COŞKUN.un cenazesi vardı arkadaşlar babaannesi vefat etmiş neden bu olabilir. Tekrar başı sagolsun...
İYİ EGLENCELER SİZLERE...sitem etmeyin nedenleri olan vardır...
güzel bir gündü herkese teşekkürler..
Bendeki resimlerin tümü.
...
...
.....
........
.......
........
....
...
........
......
....
...
.........
........
......
Helal yakışanı yapmışsınız arkadaşlar aranızda olamadığım için tekrar özür diliyorum..
Çok emek harcanmış,güzel organizasyon yapılmış ellerine sağlık düzenleyen arkadaşların,
Brunch mekanı çok kalabalık ama sıcak bir ortamdı,anıtkabire yazılacak söz yok zaten (çok duygusal bir mekan)
kısacası gayet başarılıydı herşey,izmir ankara aradan çıkarıldı burayada bekleriz ;)
abilerim arkadaşlarım başta buraya kadar şehir dışından gelen misafirlerimiz olmak üzere organizasyonu yapan serdar abi, gp ankara ekibine çok teşekkür ediyorum çok güzel bir gün geçirdik...Murat abilerle, eşleriyle, Yasemin ablayla , Atalay ve oto:P yani la ve diğer şehir dışından gelen arkadaş ve abilerimle tanışmaktan onur duydum...Her şey çok güzeldi Ozzy ile tanıştık Alper ve Ertuğ ile tekrar görüştük...Bravocuları saymıyorum zaten:D eee Hepinizi Seviyorum ehehehe:DBozkurt abime ilgisi ve fotoğraf çekimleri için milleti derleyip topladığı için, Burakcığıma da masa düzeni ve papatyalar için çoook teşekkür ederim...Bir kusurumuz varsa affola kendi adıma....
başta serdar abim olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum
organizasyona mesafe tanımadan uzaktan yakından katılan tüm arkadaşlarada teşekkür ediyorum
resimlere bakarken kahroluyorum katılamadığım için ama maalesef bu hafta cenazem vardı
bu durumda iken katılmam aileme karşı saygısızlık olurdu
katılamamda size karşı bir saygısızlık olmuş olabilir ama beni anlayışla karşılayacağınızı umarak affınıza sığınıyorum ve hepinizden teker teker özür diliyorum
Tüm organizasyon, samimiyetle söylüyorum katılan arkadaşların güzelliği ile değer buldu. Katılan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Hava hafif çiselesede ıslatacak kadar yağmadı. En korktuğum da buydu esasında. Diğer foto çeken arkadaşlarımın ellerini çabuk tutmasını rica ediyorum, çünkü çok merak ediyorum.:D
Güzel bir gündü bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Anıtkabiri tercüman eşliğinde gezmek çok güzeldi çok duygu dolu anlar yaşadım sizlerin sayesinde.
guzel bulusma olmus, emegi gecen ve katilan tum uyelerimizi tebrik ediyorum
Tercumanın facebooku varmıdır :)) ısın gercegı tercuman ıyıydı Serdar abı ona farklı bırseydıyordu mınber galıba yanlıs hatırlamıyorsam gayet ıyıde anlattı sureklı gozlerım doldu bu vatanın bırkezdaha hangı cıleler ve yokluklarla kan ıle kazanıldıgını hatırladık yenıden
Sevgili Coşkun kardeşimin durumunu bildiğimden kesinlikle gönül koymadım. Fakat hem istanbul hem de Ankara'da en ufak bir sebeb göstermeden gelmeyen arkadaşlarıma oldukça kırgınım. Bir gün önce, hadi onu da geçtik aynı gün bile buradan gelmeyeceğim dense bile iyi olurdu. Azcık sorumsuzluk oldu.
BUNDAN SONRAKİ ORGANİZASYONLARI DÜZENLEYECEK ARKADAŞLARIMA ADINI VERİP SONRADAN GELEMEYECEK ÜYELER, CİDDİYE ALINMAYI BEKLEMESİNLER.
Bizler bu sanal ortamda samimiyetle, hiçbir karşılık beklemeden üyelerimizin sorunlarına ve bilgi dağarcıklarına katkıda bulunmak için çırpınıyoruz. Bizler ciddiye alındıkça daha iyi, daha güzel ortamlar kendiliğinden oluşuyor. Tüm illerde bu tür organizasyonlar düzenlemeyi düşünen ve yapan arkadaşlarımı desteklemeniz dileğiyle.
Güzel bir gündü başta Serdar Abi olmak üzere katılan herkese teşekkürler..
mihmandar olmasın o =P
Çok güzel ve eğlenceli bir buluşma daha olmuş anlaşılan.Fotolar da çok güzel,
Pazar Günü katılma niyetim vardı ama özel işlerim nedeniyle fırsatım olmadı maalesef,
Emeği geçenlere, katılımcılara teşekkürler...
..sevdıklerımle oldugum ıcın ben cok eglendım....emegı gecen herkes icin saygı ile egılıyorum tebrıkler....:)