21 şubat pazar Saat :10:00 da çakıl cafe de brunch ve mangal keyfi yapılacaktır ..
Tüm dostlarıımızı bekleriz .. İçerik.
Sabah Brunch :
Kahvaltı Tabağı (Peynir çeşitleri , reçel, domates, salam, zeytin vs vs)
+
Sınırsız Çay
+
Menemen
Öğlen Mangal :
Sucuk Ekmek
+
1 Adet Meşrubat
Kişi Başı Herşey dahil Fiyat: 15 TL (müthiş bir indirim aldık ) Engin Bey, Balım hanım ve Adil beye teşekkürler..
Menü harici içkiler (bira) vs ler ekstradır ..
Adres : Çakıl Cafe Ankara Devlet Demir Yolları Gazi Hastahanesi Yanı.
Park sorunu yoktur..
Kahvaltı ve gazete keyen sonra, sizler için bahçede varilde ateş yakıp, başında sucuk ekmek yapılacaktır
Son 2 gün katılımcı alınmayacaktır ,kişi sayısını bildirmemiz gerekmektedir..
Not: Köpeği olan arkadaşlarımız varsa, - Herkes için uygunsa-getirebilirler, bahçe müsaittir.
Arkdaşlar muhteşem bir gün olacaktır varil ateşinde ister açık ister kapalı mangal ve brunch keyfi yapacağız aklı olan kaçırmasın derim
Bulışma yeri 10. sayfada belirtilmiştir bilen arkadaşlar direk olarak çakıl cafeye gelebilirler..
Konu femoli tarafından (20/02/2010 Saat 11:13 ) değiştirilmiştir. Sebep: buluşma yeri 10 sayfadadır..
1) bozed +1
2) serdar2362 +1
3) kağan
4) grdede+1
5) femoli +1
6) erdem bozdağ
7) evo1
8) alperyonar
9) bulut
10) skydome
11) abinnabi+2
12) Murat Gürakan+1
13) FarukTUZLU
14) Murat Okay
15) 06kaymak
16) Romeo_er2
17) MichaelSchenker
18) AC2315+1
19) Evo 1
20) BuRaK-BG
21) .atirugerm+1
22) erhan0677+1
emeği geçenlere teşekkürler. 21 şubatta görüşürüz.
Fotolar sanırım daha gelmedi. Gelince ekleyecektir Femoli. Özellikle şunu söylemek istiyorum. Ulaşım olarak çok kolay. Park yeri için no problem. Bahçesi ve oturma yerleri gayet uygun. Gelecek arkadaşlarımızın ayrıldıklarında yüzlerinde bir tebessüm ile ayrılacaklarını tahmin ediyorum.
abi beğensekde beğenmesekte o tebessüm her halükarda yüzümüzde olacaktır. yeni insanlarla tanışmak, hoşça zaman geçirmek , maksat muhabbet değilmi?
21 şubatta mekandayız....
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
varil yakıp şarap da içebilecek miyiz eskiden otoparkta öyle yapardık
takes so long to forget, although love lasts so short
Şarap değil ama isteyen arkadaşlar bira içebilirler, menü harici içki (bira) vs ekstradır..
Güzel buluşma olucak hareketlendirelim biraz katılımın fazlalaşması dileğiyle
offf bu buluşmaya da gelemiyorum, 3 etti
Canın saolsun can birdahakine işallah
mehmet abi adresi bi düzeltelim istersen gazi hastanesi değil..
Gazi Mahallesi Silahtar Caddesi No: 10 Yenimahalle Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nin arkasında. Eski Devlet Demiryolları Hastanesi yanında. Etiler Blokları'nın karşısında.
Pazar günleri çalışıyorum ama inşallah gelmeye çalışacağım.
Başta konuyu açan Bozkurt olmak üzere emeği geçen tüm canlara teşekkürler.''GÖNÜL NE BRUNCH İSTER NE MANGAL GÖNÜL MUHABBET İSTER BUNLAR BAHANE'' diyorum .
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
Güzel fiyat teşekkür ediyorum düzenleyenlerden kendi adıma
Bence çok güzel bir organizasyon olcak. Aksiyonlarda düzenlesek yaa Mesela araç güzellik yarışması gibi gibi gibi gibi gibi vs vs vs vs
1) bozed +1
2) serdar2362 +1
3) kağan
4) grdede+1
5) femoli +1
6) erdem bozdağ
7) evo1
8) alperyonar
9) bulut
10) skydome
11) abinnabi+2
12) Murat Gürakan+1
13) FarukTUZLU
14) Murat Okay
15) 06kaymak
16) Romeo_er2
17) MichaelSchenker
18) AC2315+1
19) Evo 1
20) BuRaK-BG
21) .atirugerm+1
22) erhan0677+1
23) binceler1907+1
Epey kalabalık olacak heralde.
Konu AC2315 tarafından (06/02/2010 Saat 18:14 ) değiştirilmiştir.
gpcoşkun listeye eklenirse haberim olsun
bu sefer beni de almak zorunda
Şu anda sayımız 34 60ı hedefliyelim
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri