inş foto makinası sahibinin filmi yanar :D :D
inş foto makinası sahibinin filmi yanar :D :D
Evet arkadaşlar iyi eglenmişsiniz sanırım fotoları görelim bizlerde mutlu olalım :)
hava dışında mükemmel bir gündü.. emeği geçen herkese teşekkürler. fotolar nerdeeeee:clapping:
Tüm arkadaşlar ve abilerime eşlerine sıcaklık ve samimiyet için teşekkür ederim Güzel bir gündü... yeşil fiestayla biraz çıkıntı oldum ama olsun gönüller bir olsun:)bi dahaki buluşmada inşallah bravoyla gelicem:D
Biz bravocuların günü yeni bitti ya:) daha yeni geldik :P
Çok güzel bir gündü ben çok eğlendim gerçi çeyrek depo benzin yakmışım ama:( NEeyyysseee:)
Herkese ve herkesin ailelerine teşekkürlerimi iletiyorum. Daha fazla birlikte olmak dileğiyle. :)
Çok güzel eğlenceli bir organizasyondu. Emeği geçen ve gelen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Benim için lise arkadaşımı bulmam gibi bir artısı da oldu :) Bu tür organizasyonların artması dileğiyle...
güzel bi buluşmaydı emeği geçen ve gelen herkese teşekkürler , nice buluşmalarda görüşmek dileğiyle :) ...
güzel bi gündü valla gölbaşına gelemedim ama olsun artık :)
ertuğcum valla sen ordan ayrılmışsın haberim yoktu vedalaşamadık...Görüşürüz kardeşim..
Herkesin dediği gibi hava muhalefeti dışında harika bir gündü, ilk defa buluşmaya katılan biri olarak ben ve ailem çok büyük bir keyif aldık. Organizasyonda emeği geçen ve katılan herkese çok teşekkürler. Çok istememe rağmen Gölbaşı'na kısmına katılamadım ama olsun :) Arayı fazla uzatmadan yeni bir organizasyonda buluşmak üzere...
Hakikatten çok güzel bir gündü eğlenceliydi zevkliydi Çakıl cafe engin bey ve balım hanıma buradan çok çok teşekkür ediyorum :)
Mekan çok süperdi en kısa zmanda bir akşam yemeğide ayarlayacağım ,Ama havala biraz ısınsın :)
Emeği geçen gelen tüm arkdaşlara teşekkür ediyorum ayaklarınıza sağlık .. Gölbaşı hava muhalefeti ile baya bir soğuktu ama olsun maksat birlik beraberlik :)
Beyler hepinizle tanıştığıma memnun oldum, en kısa zamanda tekrar görüşelim.... :)
iyiymiş kaçırdık. Bir dahakine haber verin