Bozkurt abi hiç değişmeyeceksin değilmi :)...
Bizimkiler buraya gelmişler, buluşma planları yapımışlar, listeye adlarını yazdırmışlar ve bana haber eden yok :agiskavgasi: Yazıklar olsun.:agri:
Printable View
Murat'cım profil ayarlarında Bravo'nun seçenekleri var ben anlamam ama bir bak istersen belirtmek istediğin model filan varmı.
Adını listeye yazdım çaktırmadan.
Serdar abi bizim ayarlarda o kısımlar tamam zaten ama aracım kısmını sadece punto seçenkelerine göre ayarlamışlar dolayısıyla bende mesela üstte puntom yok alttada bravo yazıyor ama üstteki listeye göre düzenleme olduğundan bizde puntom yok yazıyor :) Yöneticiler olarak bi el atsanız ben memnun oluyorum açıkcası:cool0000:
----
tamam abi bende çaktırmadan gelirim o zaman :)
Bu arada unutmadan söyliyelim. Başka marka arabası olanlar ve arabası olmayanlar da katılırsa çok memnun oluruz.
serdar abi ben farklı markayla katılıcam zaten önemli olan tanışmak ve dostluk:)
1) bozed
2) serdar2362 +1
3) kağan
4) grdede
5) femoli
6) erdem bozdağ
7) evo1
8)alperyonar
9)bulut
10)skydome
11)abinnabi
12)Murat Gürakan
13)....
güncel.
1) bozed
2) serdar2362 +1
3) kağan
4) grdede
5) femoli
6) erdem bozdağ
7) evo1
8)alperyonar
9)bulut
10)skydome
11)abinnabi
12)Murat Gürakan
13) FarukTUZLU
yeni arkadaşlarla tanışalım bakalım...
Bravo diye secenek yokmu :( Hadi canım yoksada erdinin acilen el atması gerek :D
nereye gıdıyoruz benım neden haberim yok? :)
1) bozed
2) serdar2362 +1
3) kağan
4) grdede
5) femoli
6) erdem bozdağ
7) evo1
8)alperyonar
9)bulut
10)skydome
11)abinnabi
12)Murat Gürakan
13) FarukTUZLU
14) Murat Okay
görüşmek üzere...
sanki gelcekmiş gibi laf ediyor. :@
ya arkadaşlar mangalmı brunchmı??? sizden ricam kaç kişi gelecekse belirtelim ona göre yer ayarlayalım:cool::cool::melek:
) bozed +1
2) serdar2362 +1
3) kağan
4) grdede+1+???
5) femoli
6) erdem bozdağ
7) evo1
8)alperyonar
9)bulut
10)skydome
11)abinnabi+2
12)Murat Gürakan+1
13) FarukTUZLU
14) Murat Okay
Bozkurt abi eşli cocuklu gelineceği için mangal bu aylarda sıkıntı olur gibi.Kapalı bir ortam daha rahat olur..Ha illa et yicez diyosanız ocakbaşı yapalım :)
yaw bu mangal nerede olacak arkadaşlar
şu listenin altında belirtinde bilelim =))
Müslüm abi gelmesse bende yooooooouuuuummmmmm :(
ford cular gelmesin bence :D Kanka üstüne alınma :P
Bence o gün kar yağsın sonra bizde karda mangal yapalım mangalları yapmak benden :)