06 BC 3103 bendim o pek aktif olamıyorum forumlarda kusura bakmayın dersler malum angel için ö.m. atarsanız yardımcı olurum şimdi buradan kastırmayalım...
06 BC 3103 bendim o pek aktif olamıyorum forumlarda kusura bakmayın dersler malum angel için ö.m. atarsanız yardımcı olurum şimdi buradan kastırmayalım...
her şey mükemmeldi ama yanlız bahçeliye kadar 25 felandık girdik15 kaldık nası oldu bilmiyorum özellikle canberk abicim sorarım sana
taksicinini biri bana bu fiat bize göre böyle bi araba çıkarsınlar dedi ondan sonra adam leonun açtığı müzikle arabada oynamaya başladı yaaa
adam iyi coştu ama görülmeye değerdi
Abi asıl o 9. cadde de durmak benim için bir ömre bedeldi. otobüs arabaya değecek diye harbi harbi ödüm patladı.
tebrikler arkadaşlar
:s16: arkadaşlar ya bahçeli gezisi süper olmuştur gerçekten...biz istanbul yolunda ayrılıyoruz sanmıştık...trafik için sorun olur diye konuşulunca istanbul yolundan ayrıldık...keşke devam etseydik...neyse inşaalah bidahaki sefere inşaallah....:super:
bende aslında eve gitmek için aşti yoluna döndüm baktım önde ekip gidiyor takıldım peşlerine bir de baktım bahçelideyiz :)
walla aynen öyle oldu sürüden ayrılşanlar bir kurda rastladılarmı bilmiyorum ama biz iyi eğlendik :)
hemen kaçmışsınız biraz takip etseydiniz bıraktınız gittiniz daha kalabalık olsaydık yapacak çok şey vardı ama neyse bir daha ki sefere
inşallah bidahaki sefere bahçelide daha malabalık oluruz