eskiden guzel makinam vardi, bulusmalarda cekerdim hep. ama lensi kirildi. bu tur bulusmalarin ihtisamini yansitmak adina foto mak, kamera vs. hep sart : )
Printable View
eskiden guzel makinam vardi, bulusmalarda cekerdim hep. ama lensi kirildi. bu tur bulusmalarin ihtisamini yansitmak adina foto mak, kamera vs. hep sart : )
Harika bir buluşma, güzel bir film ve sonrasında gece 01,30'a kadar güzel muhabbet ortamı. Bunu ancak bizler yani GP ailesi başarabilir. Bravo ailesine de teşekkür ederiz.
Fotograf makinesi malesef yoktu ama cepler sürekli resim aldı, bundan sonraki buluşmalara kesinlikle makina ile gideceğim.
güzelmiş valla yakında olsa gelirdim kesin =)
Hepinize tek tek teşekkür ediyorum çok kalabalık eğlenceli bir ortamdı ,film harika dostluk harika yaşasın gptr diyorum :)
Tekrardan çok teşekkürler arkdaşlar..
tüm katılan arkadaşlara teşekkürler, güzel bir geceydi.
bu arada Mehmet, böyle bir ortam hazırladığın için asıl sana teşekkür ederiz.
He valla saol abi sende olmasan değerimizi anlamayacaklar özellikle bu yönetici bozuntusu :D:D Adam hem gidelim diye tutturdu hemde sen git ben sonra gelecem dedi :)bırakamadı ortamı :D
evet abi öyle bir muhabbet oldu ama gittilermi onu bilmiyorum bozkurt abi şimdi son noktayı koyar :D
Elbetteki gittik arkadaslar,oradan da cigerci diye tutturdular ama saat 2:30 olmuştu gitmedik,bir dahakine eliniz mahkum geleceksiniz ;)