Tuncayı çok kızdırmış valla kim olsa aynı şeyi yapardı diyorum ..Fatih hoca :)
Tuncayı çok kızdırmış valla kim olsa aynı şeyi yapardı diyorum ..Fatih hoca :)
Bana sadece göndermeyeceğini söyleseydi tek diyeceğim söz canın saolsundu. Ama yapılan olay benim için bir nevi dalga geçme konusu. Ben söylediğimin halen arkasındayım. Yönetim diyosaki biz karışmayız, o zamanda ben gönüllü olarak ayrılıyorum.
Bu akşam Kaan' la ( zaimkaan ) Ankamall' de buluştuk. Güzel muhabbetle dolu 1 saatimiz geçti. Kendisini tanımaktan çok mutlu oldum ve tabiki t-shirt tesliminide gerçekleştirdik.
ABNEW ve UNIK06' nın t-shirtleri halen bende. Arda abiyle telefonla konuştuk bi şekilde teslimat yapacağım ama Oruç' tan haberim yok. Bilgisi olan ya da ulaşabilecek olan arkadaşımız var mı acaba?
Tuncay, eve 21:00 de geldiğim için uğrayamadım yanınıza.Dediğim gibi ilerleyen günlerde senden alırım ben, hatta Oruçu da ararım olmazsa beraber geliriz...
Tuncay kardeşim olay şimdi anlaşıldı o arkadaşın yapacağı işi sen üstlendiğin için seviyesizlik yapıp sana güya kazık atmaya çalışmış.. Tabiki mevzu para yada başka birşey değil üçün beşin hesabını yapacak adamda değilsindir. Ben baskı işine haberim olmadığı için girememiştim ama olsun yinede teşekkür ederim düşündüğün için kardeşim.
Tuncay;
Konu biz karışmayız değil. Yönetim kimsenin forumdan gitmesini istemez. Herkes zaten haklıyı haksızı görüyor. Haksız olan zaten otomatikman foruma giremez. Banlamaya gerek yok yani. O yüzden lütfen bu "ya o ya ben" tavırlarını bırak.
bence de, lütfen forumdan ayrılmayı düşünme...
sevdiğin herhangi bir ortamdan bu şekilde ayrılmak, kendini
ve sevdiklerini cezalandırmaktan başka ne işe yarar ki?
Fatih abi sen biraz kızmışsın bana. Aslında burda kızmanı gerektirecek bir durumda yok. Benim asıl amacım burdaki ortamda böyle aksiliklere sebebiyet verebilecek insanların bulunmamasıydı. Gönüllü olarak forumdan ayrıldığımı ve ABNEW ve UNIK06' nın t-shirtlerini teslim ettikten sonra bir daha girmeyeceğimi bilmenizi isterim. Yaşanan tatsızlıktan dolayı tüm arkadaşlarımdan özür dilerim.
Bugün Oruçla ben de t-shirtlerimizi aldık nihayet:) T-shirt ve baskı gayet kaliteli olmuş.Tuncay a fedakarlığı için tekrar teşekkürler...