Offf çok pis oldu şimdiHarun abi niye öyle dedin şimdi
![]()
Yok amaç kötü değil kardeşim. Sato benim dostumdur dostluk herkesle bakidir bu böyle biline sakın aman haa benim Sato olsun diğer Ankara- farklı şehirdeki dostlarım ile farklı bir diyaloğumuz var zamanla aramıza katılan veya bu platforum sayesinde konuları takip edenler olursa göreceklerdir zaten
Ama üzülerekte olsa il başkanlığını kendi isteğim ile bıraktım farklı sebeplerden dolayı bunda kimsenin hiç bir günahı olmadığı gibi olamazda tabiki.
Ha sanmasınlar ki kimse ben burda yokum emin olun açılan veya güncel konuların hepsini takip etmekteyim. Benim ismim yazmayınca veya bazı kardeşlerimiz bize laf atmazlarsa pek katılmıyorum konulara.
Herkes içimi bilir burda iyi kötü günümde özel olarakta olsa bu site vesilesiylede olsa herkes bir olduğunu gösterdi zaten.
H.KURU Saygılarımla
Bahçeli 7 te gidiyoruz saat 10 da oradayiz gelen varmi genşler
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Bahçeli 7 nin sonu " Seven Sport Pub " Saat 22:30 da ordayiz , Femoli SelcukAkdemir Arrest SmLCvLK![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Varmi başka gelen 4 kisiyiz
bozuk fotoda atilmiyo![]()
foto atma zaten ortamın sıcağı çarpabilir![]()
Hayat güzel dostum, lakin yaşamayı bileceksin
Eyvallah![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri