Şuan ingilizce sınavından kalmış bulunuyorum. eğer matematiktende kaldıysam hiç bi listede adım olmaz heralde
ankarayı hiç bilmiyorum dediğiniz yer uzakmı yakınmı bilmiyorum ama neden pazartesi yaw
o kadar ısrar ettiniz madem yemekte bende varım...![]()
Şuan ingilizce sınavından kalmış bulunuyorum. eğer matematiktende kaldıysam hiç bi listede adım olmaz heralde
ankarayı hiç bilmiyorum dediğiniz yer uzakmı yakınmı bilmiyorum ama neden pazartesi yaw
Ne Mutlu Türküm Diyene!
harbiden ne pazartesi bende yeni gördümpazartesi senin için özel bir günmü enis
![]()
Arkadaşlar ya 16 eylül yada 23 eylül ikisi arasında oylama yapalım herkesin gelmesi açısından .....
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
yolun açık olsun
sen gel hele de bakalım korkma korkma hayırlı yolculuklar
hayırlı yolculuklar
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ee bi zahmet gel artık yani, bi gittin pir gittin be Erdi...
iyi yolculuklar..
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
oo gizem abla senne zaman geldin yaa
23ündeki iftara geliyonh demi
falla ne yalan söliyim ben de...![]()
iyi sende gel sanada hayırlı yolculuklar tabiki auto engineer ada
Way be gizem zeynep olmadan forumun zevk i çıkmıyor beeeeeçen çen çen çen bıdır bıdır bıdrı D
![]()
walla yaa
edit; memet abi senin yazdıklarını takip edip yeni konulaerı buluyom istilaya başlamışın
eee arkadaşlar yeni bir iftar buluşması yapmaya ne dersiniz. o günde konuşulmuştu hatırlarsanız
abi yaparız bana uyar
sonra yine karting![]()
amma hızlısınız haa ne zman yapıyosanız haber verın bu sefer gelecem valla aranızaa atlıcam otobuse gelcem 1 gunlukte olsaa gelecem lısteye ekleyın benıdeee .holeyy
gel abi sende gel
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri