muhabbette ederiz kardeş kolay artık bu işi kesinleştirelim ona göre gelnler gelsin bu gün gelenler arasında seçim yapılsın çoğunluk cumartesimi pazar mı diyor maç mı diyor yoksa sadece oturup muhabbet mi diyor kesinleştirelim artık.
Printable View
Ben cumartesi akşamı maç diyorum.. Pazar günü gelemem de diyorum..
Hatta maç 20.00 de başlıyormuş, maçın bitimiyle 22.00 den sonra karting'e de gidebilir diyorum. Tabi açık ise..
diğerleri ne diyor,en iyisi bir bir şey yazalım uyanlar gelsin ne yapalım ancak böyle olacak.
ibrahim abi maçı herkes istemiyor gibi en iyisi maçtan biraz daha önce buluşalım mesala bir saat bir buçuk saat önce buluşalım isteyenler beraber seyreder karting ge gitmek isteyende gider öncelikle amacımız bir buluşma olsun o yüzden en iyi orta yol bu maçtan bir buçuk saat önce buluşalım yer belirleyelim.
cepa otoparkına ne dersiniz ordan maç seyretmek isteyen seyretmeye gidebilir.
SAnırım en iyisi pazar günü adam gibi bir buluşma yapmak arkadaşlar. Ben katılamıyacam ama daha önümüzde çok buluşma olur.
Diğer türlü parça parça bir buluşma olacak ki hiç iyi olmaz..
Sizlere şimdiden iyi eğlenceler diliyorum.. Ben Cumartesi akşamı için başka bir plan yapayım bari :)
:gatherin:
arkadaşlar, bu toplantı yapılacak mı? hangi gün? nerede? saat kaçta? bana c.tesi de pzr da uyar ama yapılacaksa yarın mı ona göre insanın plan yapması gerekiyor. liste güncel mi?
:toot0000:
buluşma yapılıp yapılmayacağını şimdi göreceğiz,bu zaten küçük bir buluşma ayak üstü bakalım kimler gelebilecek gelirim diyenler gelecekmi en iyisi ben yazayım gelen gelsin gelen olmazsada ileriye erteleriz.
cumartesi saat :16.00
yer :cepa otoparkı en alt kat inişteki en boş yer
etkinlik:sadece sohbet çay(eskiden armada buluşmalarında olduğu gibi ilk buluşmalardı bunlar)
bakalım gelen var mı.
Evet ben geliyorum. isteyenler toplandıktan sonra maçı da birlikte izleyebilir.
olabilir,eğer bizden katılan olursa cumartesi günü sanırım full-time dışarıda olucaz işimiz bittiği zaman bizde uğrayabiliriz
Şimdi kim geliyor kim gelmiyor anlayamadım. c.tesi öğleden sonrayı tek başıma cepa nın otoparkında bekleyerek geçirmek niyetinde değilim. buluşursanız size iyi eğlenceler. artık başka bir buluşmada tanışırız.
1-elbruz
2-femoli
3-Auto engineeR (büyük ihtimal)
4-Er-NnN (büyük ihtimal)
5-erdiyiLmaz (küçük ihtimaL)
6-Güntaç
7-faruktuzlu
8-müslüm kaymak.
listedekilerden ses çıkmadı iptal edebilirz nerde bu listedekiler hem buluşma olsun diyorsunuz hem ses seda yok,başka bir zaman artık.:ban?:
benim gelme ihtimalim yüksek we her türlü uyuyor şu anki duruma göre. aksi bi durum olmadığı için belirtme gereği duymadım.
Ya ben bu buluşmalara katılmayı çok istiyorum. Cumartesi de doğum günüm! Ama arabam salı günü gelecek. Bayram nedeniyle plaka, ruhsat işlemleri yapılamadı. Bi de galiba en ufağınız benim =)))
Arkadaşlar çok uzun zaman oldu bir buluşma organize edelim hep beraber...Tekrardan Ankarayı gösterelim derim ben :)
bencede artık bir bulşma şart oldu
hadi buluşalım arkadaşlar! özledik valla! :D:D:D
Bencede bencede çooooook oldu görüşmeyeli ama haftaya hafta sonu yapmayın :D
yeterki sen iste faruk abi senle bu akşam buluşuruz alemlere akarız:D:D
Bakıyorum da ağır toplardan kimsecikler doğru düzgün ses etmemekle birlikte, sağolsun ses eden arkadaşlar da "buluşalım evet evet" demekle yetinmiş.. Anlaşılan organizasyonlardan ben kopunca buluşmalar da kopuk olmuş artık :P
Hadi utandırın beni!!!