walla Erdi için de bi sakıncası yoksa yapalım dönüş de, 3 kişi tabu oynayamayız ki :(
Printable View
walla Erdi için de bi sakıncası yoksa yapalım dönüş de, 3 kişi tabu oynayamayız ki :(
e o zaman 4.nün çıkmasını bekleyelim çıkmaz ise ona göre karar veririz :ok:
yaa bu buluşma cumartesi mi şimdi..tüh yaa tabuya 4. olabilirdim ama yemeğe davetliyiz..bugün olsaa...
zaten bugün
cumartesiye ben de varım olursa şayet okeyto...:):):)
bugüünse bahçeliii tabudabuluşalım...hııı?? olaar mı
zeyno gerçekten miiiieeee :)
gelirsen eğer bahçeli de buluşalım tabii!!
gelirim tabiii..;) yanlız tabu konusunda gülmekten ölürsünüz bana söliiim..
aiii yaşasın oleyyyyy, çok sevindim :)
süperr!!
o zaman şöle yapalım mı; 19:30 da bahçeli 7. cadde, bit pazarı önünde buluşalım, sonrada nereye geçiceksek beraberce gidelim?
ok bana uyar..yanlız ben hep 10 dk geç kalırım ,bi türlü aşamıorum sööliiim:)))
sorun değil şekercim, bekleriz seni yeter ki gel ;)
erdi ve emre yeni buluşma yeri ve planı ok mi size de???
bana uyar da;
bahçeli ve de otopark ??? :(
arka sokakları deneyelim derim ben :)
yaav bulursunuz yaaw ben 18 ve 19 sokağa kefiliiim :D
evet bulursun ama bulana kadar yaşadığın o stres ve sinir zaten sana yeter... parketmeye çalışırsın, arkandan küfür eder gibi kornaya basarlar, bi mağazanın önüne park etmek istersin biri gelir "hoopp bilader dükkanın önünü kapatıyon" der..... park yerini bulana kadarki gezinmen de cabası.....
o yüzden arkadaşlar ben derimki park sorunu olmayan bir yerde buluşalım...
ama başka tabu nerede var bilmiyorum...
beşevlerde var..park sorunu daha az ama ben oranın ortamını hiç sevmiorum nedense..ayrıca yiyecek içcekleri çok pis..ton balıklı salatamdan deniz kumu çıkmıştı:( çamur yanii..emre gel bizim evin önüne park et bahçelide bulıuşalım
yafu ne kadar stres yaptın Emre kardeş, rahat ol.. ben park ederim gerekirse senin aracı :)
oki anlaştık yaniii..
19:30 bahçeli 7, bit pazarı önü, ok??
park yeri bulamayan bit pazarı önünde sizi bekliyecek olan otopark görevlisi Gizem Hanım' a anahtarı bıraksın. kendisi itinayla aracınızı park edip, oturacağınız yere anahtarınızı teslim edecektir..