Büyük Türkiye BuLuşmasında biz onLarı geçeriz : )
Printable View
Büyük Türkiye BuLuşmasında biz onLarı geçeriz : )
birde beni ekleyin listeye
bencede abant projesinde geçeriz onları inş. inanıyorum o ruh var bu sitede ;)
uffffff 19 araç mı listeye baksan bizdede var ama gelen yok biz organize olamıyoruz onlar gibi onlar bu işe daha ciddi bakıyorlar baksanıza..
ben marsda olsa buluşma oraya bile glirim
TÜh ya gene buluşmayı kaçırdım..
İş sebebi ile Konya ovasındaydım. 1.5 Hafta hayattan kopmuş vaziyette çalıştık.
Geçen seferde inşallah birdahakine demiştim. Gene oyle demek zorundayım ne yazik ki.
İnşallah görüşecez...
Bu arada ODTU Teknokent gümüş blokların Otoparkında duran egzotik kırmızı Grande Punto sahibi buralardamı acaba..
Bayramdan sonra buluşursak sayıyı çok yüksek tutalım ki ben de Hürriyet Ankara'da haberimizin çıkması mevzuunda bir girişimde bulunayım! Söz vermiyeyim de... Sayımıza bağlı...;)
bu sefer geleceğim buluşmaya linos sana pm atıyorum numaralarımı.
hergun giremiyorum beni ararsan sevinirim.
Arkadaşlar hepinize öncelikle selamlar...::)) yeniden bir arada olmak çok güsel..::)) Siteyi anca bulabildim.. ::)) Videoları isledim, emeği geçen herkezin ellerine sağlık, çok güsel olmuş. bundan sonraki nice buluşmalara inşallah..::))
kaan hoş geldin eski takım bir araya gelmeye başladı
helal yav çok güzel olmuş.ayağımıza sağlık arkadaşlar.bu 9 rakamı beni hala tatmin etmedi.darısı 19 lara 29 lara.istanbul da hala görüntü yok.darısı onlara...
Onlar bir gelecek, pir gelecek!!! Listelerini gördün mü?:D
Bayram sonuna, tam günü beLLi oLmamakLa beraber şimdiden pLan programımızı yapaduraLım. Hem sticker dağıtımı hem de sohbet vs. bağLamında bir buLuşma gerçekLeştireLim.
cok guzel bır bulusma duzenlemıssınız arkadaslar Turkıye ıcın ıyı bır adım,
abat organizasyonu cok guzel bunu ılk baharda yapabılırız
ıstanbuldan da guzel bı katılıım olacaktır...