'2007 Grande Punto 3K 1.3 MJET(75HP)' aracım ıçın spor yay arıyorum..
araştırmalarımın sonucunda vogtland hem konfor olarak hem duşuş olarak en mantıklısı gıbı geldı..
başka tavsıyesı olan var mı?
ıkıncı el & sıfır fark etmez..
'2007 Grande Punto 3K 1.3 MJET(75HP)' aracım ıçın spor yay arıyorum..
araştırmalarımın sonucunda vogtland hem konfor olarak hem duşuş olarak en mantıklısı gıbı geldı..
başka tavsıyesı olan var mı?
ıkıncı el & sıfır fark etmez..
F&F Car Clean - Detailing Center
Hocam merhaba,
Grande Punto emotion 90bg 3k aracımdan çıkarttığım yaylarım var (aldığımda basıktı araç) uzun süredir evde duruyor aracımıda sattım. Herhangi bir maddi beklentim yok kargoyu karşılarsan yada gelip alabilirsen (istanbul avrupa yakasındayım) sana verebilirim.
Mail adresi iletebilirsen aracın nasıl durduğu konusunda fikir olması için fotograf yollayablirim (5cm ve 3cm den cok anlamıyorum)
Enver İÇER
F&F Car Clean - Detailing Center
Eibach 3.5 cm ise ucretiyle alabilirim bende..
Arkadaslar enver bey yaylari bana ginderdi sagolsun bugun takmak icin ustama biraktim araci mi
Yanlış bildiğin yolda; herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda; tek başına yürü...
KARDEŞİM ARACA 5 KİŞİ BİNSE BİLE SÜRTME OLMUYOR MU
En kisa zamanda foto cekip sana yollarim yaylar buyuk ihtimalle 5cm likti fakat daha once kesilmis bende yarim bakla daha krstirip amartisorlerde islem yaptirip dusurdum cok guzel okdu suspansiyonda %20 veya 30 azalma oldu fakat cok memnunum..
Yanlış bildiğin yolda; herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda; tek başına yürü...
On lastijle camurlugun arasina 1 parmak tam girmiyor arkayada 2 parkak girmiyor yani onler yarim parmak arkalat 1 bucuk parmak araliginda
3.5 cm sanki 5 lik gibi düşürmüş. normalde bu kadar düşmüyor puntolar biliyordum sizin ki basarılı olmus
Presli yay isteyen varsa arkadaşlar bana lütfen ulaşsınlar
Takas yapabiliriz istanbul içinden kişilerle 1.3 mt grande punto presli yaylar mevcut orjinallerle takas olur
05327275361
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri