Arkadaslar punto orjınal kapı kolonları satan var mı.?
Arkadaslar punto orjınal kapı kolonları satan var mı.?
orjinal kolonlari neden almak istiyorsunuz? Hicbir esprisi olmayan arkalar çin mali önler polonya uretimi ve sesi sese benzemeyen hoparlor. Bence onlere ve arkalara 16 cm piyasada satilan hoparlorden alin daha iyi ses verir eminim.
Arabam dizelinden Puntocuyum ezelinden..
biR derdiM vaR biN dermanA değişmeM
bende var kardeşim 2011 evo ön kapı hoparlörleri
ekte zaten hangisi olduğunu anlarsıneski arabalarımdan kalanlar falan şuanki evomda profesyonel jbl sistem mevcut..müzik işi yaptığım için düşük tonda kaliteli ses herzaman aradığım özellik..ayrıca evolarda delphi teyp ile orta seslerdeki performansı bana göre çok yeterli hoparlöler
hafta sonu ön ve arka kapı hoparlörlerini değiştirdim. Önlere 17cm magnat(80tl). arkalara 13cm navitech taktım(40tl). eskiye göre çok fark var. Sakın orjinal takmayın. özellikle alpine yada magnat tavsiye ederim.
evet paylaştığım resimlerdeki koaksiyel magnatların sesi olaydı eski gp imde bende aynı sistem yapmıştım önler magnat arkalar navitechtabi sonra yetmeyince set koymak zorunda kalmıştım
![]()
karaelmaz a bir mesaj atabilirsiniz, sanırım yeni değiştirdi, eskileri duruyorudur belki.
arkadaşım bende ön ve arka takım olarak ( 4 adet ) orjinal var. hemde standart değil hifi sistem hoparlörleri.çok daha kaliteli ve orjinaller.eğer düşünürsen mesaj atabilirsin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri