bazı arkadaslarımın bılgısıne dayanarak aracıma yay takmaya karar verdım.yol tutusu ıyılestırmek bıraz daha spor gorunmesını ıstıyorum.
5 cm yay alınacaktır temız 2.elde olabılır....
bazı arkadaslarımın bılgısıne dayanarak aracıma yay takmaya karar verdım.yol tutusu ıyılestırmek bıraz daha spor gorunmesını ıstıyorum.
5 cm yay alınacaktır temız 2.elde olabılır....
Konu evoefe tarafından (11/11/2011 Saat 13:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: arayıs degıstırme
bir kaç gün sonra vogtland 35mm yaylarım boşa çıkacak büyük ihtimalle, haberdar ederim.
bülent abi 3,5 benzınlının senı tatmin edeceğini zannetmiyorum
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
bülent abi takıcaksan 5cm tak çünkü 3.5 sana pek tat vermez haberin olsun...
abi senin araç benzinli benimki dizel ve ben 3.5 bezinli kullanıyorum sen 5 lik benzinli almalısın
bülent abi 5 lik tak abii![]()
5 lik takınca kesin olarak araç 5 cm alçalıyomu ? cetvelle ölçsek yani tam 5 cm mi![]()
Ben satiyorum 3.5 eibach dusunurseniz..300tl
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
arkadaslar 3.5 cm yı araba yere surtmesın dıye ıstıyordum.bırde 16/17 jant bırsey alasım var bu sefer yıne yay degıstırmek ıcın ugrasmıyalım.sızler daha ıyısını bılırsınız sıze guvenıyorum arayısı 5 cm olarak degıstırıyorum.ha bu arada bır sıkıntı cıkarsa hakan,fırat, ve omer parasını sızden alırım haberınız olsun
sen ılk bulusmana gelırken cetvelı getır olcersın![]()
ayıp ediyon bülent abi takıp sökmesi benden yayları![]()
arkadaslar ılgınıze cok tesekkur ederım.bu konularda daha bılgılı arkadaslarımdan aldıgım tavsıyeler uzerıne 5 cm yay almaya karar verdım...
onu yapacaksın zaten takma parası verırım.begenmezsem sokme parasını aranızda toplarsınız![]()
O zaman h&r markadan baska katiyen almayin derim
H&r![]()
arkadaslar konuyu hortlatıyorum 195/45/16 lastıkle kullanmak ıcın yay arıyorum.konuda tecrubelı arkadaslar tavsıyede buluna bılırse sevınırım 3.5/5 mı karar veremedım..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri