Dizel punto evoma eibach veya h&r marka 3,5mm yay arıyorum. Yaylar ısıtılmamış veya preslenmemiş olmalı. Konforu fazla bozmak istemediğimden 3,5mm düşünüyorum. 5mm kullanan arkadaşların konfor konusundaki yorumlarınıda beklerim. Saygılar.
Dizel punto evoma eibach veya h&r marka 3,5mm yay arıyorum. Yaylar ısıtılmamış veya preslenmemiş olmalı. Konforu fazla bozmak istemediğimden 3,5mm düşünüyorum. 5mm kullanan arkadaşların konfor konusundaki yorumlarınıda beklerim. Saygılar.
3.5 alıcaksan h&r al diğerlerinde düşme pek belli olmayabilir, ama benim tavsiyem almışken 5 cm lik al zamanla daha çok basasın geliyor çünkü
5cm yaylarda amortisörüde değiştirmen gerekir gibi yorumlar yapıyorlar. Kafam karışıyor.
bende 5 cm eibach var hiç bi sıkıntı yapmadı, eğer her çukura girmez dikkatli kullanırsan hiç bişey olmaz. zaten yaylı arabayıda dikkatli kullanmak gerekir amortisörü değiştirsen bile.
Peki konfor ne durumda.
yaylı arabadan konfor bekleme. her yayın düşürme oranında konforu olur; mesela h&r, eibach ten daha çok düşürdüğü için daha konforsuzdur. 3.5 cm lik yay takıcaksanda biraz daha düşürseydim diceksin benden demesi.
vogtland 35mm yay var abi düşünürsen bi abimizde izmirden hata kusur yok düşünürsen bana ulaş
Arkadaşlar spor yay taktırmak için çıldırıyorum arabayı direk yapıştırmak istiyorum 6.5 ile ama garanti dışı kalması hakkında bilgisi olan var mı ? Eğer garanti dışı kalacaksa yapamayacağım![]()
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri