Türkiyede hayatta bulamassın abi.anca yaptırıcaksın yurtdışından getirtmede 4 lirayı buluyor.
arkadaşlar coil over arıyorum ama sole bır sorunumuz var hidrolikli olan versıoyonu kumanda ıle ayarlanan..
Mein Grande Punto Airride - YouTube
bunun gibi olacak
Türkiyede hayatta bulamassın abi.anca yaptırıcaksın yurtdışından getirtmede 4 lirayı buluyor.
nasıl ve nerde yaptıracagız mert gundeme geldı sattım yaylarıbusefer niyetım cook pis
izmirde veya adanada yaptırıcaksın airride kumandalı oda bana 4.300 liraya yaparım demişti ama şöyle söyliyim yaptıkları sistem en fazla 7-8 cmle basabiliyormuş fazlası için custom coil yaptırıcaksın oda max 12 cm basabiliyor(kumandasız ayarlı) fazlasında basamıyorsun salıncaklar yere oturuyor.
8 cm ıyı adres neresııdı.. ben onun yayınıda keser 9 cm yaparızacaba karta taksıt yaparlarmı ??
![]()
onunla uğraşıcağına jom coil getirt 7 cm basıyor cupkit le 9 cm oluyor ama ayarlı kumandasız yani.havalı sistemde egsozcu birol google yaz abi çıkar yaptığı arabarı görürsün
sis atma![]()
TSİ Jetta.
elektronık olacak mert busefe ole ıstıyorum yanı bırde mert gp nın abarth on tamponunu 1.000 tl e alabılırmıyım boyasız
nerde bu birol mert ?? bolge olarak
adanada adresi bilmiyorum abi google yaz çıkıyor zaten
abarth tamponu nekadardır mert sadece onyada replıkası felan varmı acaba
bilmiyorum valla fiber olarak aynısını yapıyorlar komple ön arka marşpiyel ve dodikler dahil 3.500 lira![]()
fiber mı sadece biron ne kadardırformda bir dizel vardı gormusdum 4 kapı nasıl ırtıbata geçerız acaba ??
1.000 yarı geçmesse yaptırırım valla
![]()
4 kapı abarth olan yok 3 kapı Orhan abi var KaMiKaZe nicki lacivert onunki orjinal 5.000 lirayı buluyor diyor.
demekkı tr de abarth işi yalanmış5.000tl nın uzerıne 5.000 daha verırsem evo multiar skydome verıo fiat
![]()
tek farkı evo skydome+multiair herkeste var ama abarth herkeste yok
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri