kardesim 150 hp diyosun agresiflestirmesin mi:)
Printable View
kardesim 150 hp diyosun agresiflestirmesin mi:)
Cumartesi Bir Arkadaşım Gelecek Aracı Seat Leon Cupra 280 Hp Femolinin Yanında Usta Arkadaşıma NOS Taktırmaya 280 + 100 Bir Ona Bakayım Zevk Verirse Geçiş Düşünüyorum :) Cupra Cupra :) Yetmio Aga Yetmiooo :)
ben once bi 120 hp yi bulayimda gerisi sonra artik:)
İnş. Tez Günde Güzel Bir Araç Sahibi Olursun Ozan Kusura Bakma Konuyuda Mundar Ettik Arkadaşım.
eyvallah, arastrmaya devam. canin saolsun yaa kaynattik iste gece gece:) neyse haydi ben kactim tekrar grsmek uzere:)
Ozan kardeşim sana fiyatlar konusunda kesinlikle katılıyorum. Özellikle 2009 model araçlarda ÖTV indirimini de unutmayalım. Kendimden biliyorum... Sıfır fiesta titanyum versiyonunu 27000 e almıştık. Şimdi de 27000 diyorlar... Yani Ozanın istediği fiyatlar normal gibi gözüküyor... Tabi 2010 ve 2011 için daha yüksek olabilir... Ozan bu arada ben de Bravo arıyorum ama 26000e kadar :) bulursan bana da haber verirsen süper olur :)
2009 peugeor partneer tepee 90 ps ı arkadasım 26000 e almıstı 30000 e musterı arıyor.... 2009 tam kar yılı.... aldıgı fıyata bıle satsalar 2009 modeller cok karlı olabılıyor.
sendeki t-jet bende de olaydı yarrrrrrrrrrrrr he he he , sesin soluğun çıkmıo olm nerelerdesin? boşver aga sen 120 t jetler var çok denk gelio geçende adam geldi bana dizel linea verdim adam 2008 t jet emotion ı 26500 e vermiş 23000 km de, 30 yazdım ilanda 2 ay satılmadı ben de 27000 e çektim fiyatı o gün satıldı dio alet bi de lav kırmızı:) yüklenmeyin bu kadar arkadaşa:) inşallah gönlüne göre bi araç bulur. noldu kardeşin araba işi aldınız mı? 98 clio aldım bi tane boyası falan solmuş boyada çıksın bi bak fotolarına hoşuna giderse atlar getirriim arabayı, bi de 98 suzuki swift var on numara klimalı falan ona da bak bi istersen...
Kubilayım Valla Aradım Ses Etmedin Geride Dönmeyince Tekrar Rahatsız Etmek İstemedim Ayıpsın :)
allah allah ne zaman aradın kardeş valla görmedim yeminle, yoksam dönerim, yalnız geçen hafta ı phone aldım o da b ozuk çıktı bendeki şans işte o ara aramış olabilir misin? valla üzüldüm şimdi emrine amade kardeş ne demek...
Çok Saol Kubilayım Biliyorum Aramızda Sorun Olmaz Öyle Şeyler Canını Sıkma :)