Alıntı mastman12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sözümde durmadım diyorsun ayıp oluyor.sattığım paraya istediğim arabayı bulursam araba senin dedim.baktık gördük 1 hafta aradık hiçbirini beğenemedim.1 hafta sonrada bebek geliyor arabasız olmaz dedim, ki haklı çıktım.zaten mtv ler duruyor daha.attan inip eşşeğe binmeyi kimse istemez herhalde.
üstelik vazgeçtikten sonra bakıma geldim sana,hata mı yaptım?

sen öyle diyosun da ben seni arabanı sat diye zorlamadım sahibinden.comda ilanın vardı facebookdan sordum abi dedim arabayı satıyomusun sen de msj attın 17000 tl getir ertesi gün noter diye bende da bucadan çiğliye geldim dükkana getridm birgünü mü harcadım benzin arıza tespt cihazı kaportacı boyacısı para harcadım kapora vercektik almadın sonra sen dedin sana satsam şimdi ne alcam eee beni niye yordun çiğliye kadar 40 km gittik 40 km geldik ben sen geldiğinde farkındaysan on numara bakım yaptım akıs keçesine kadar değiştrdik o sinyal lambasından su girer beyne zarar verir diye onu bile değiştirdim aldığımız ücret gayet makul benim yaptığım işciliği herkes bilir istemeyen gelmez kimseyi zorla tutmuyoruz iş yapıyoruz hizmet veriyoruz ....

Bayramdan sonrada hazır olun 3 kapı dynamic Multijetle devam etcez...