Tek kapı düşünüyosan ım anlaşırız... ;)
Printable View
Tek kapı düşünüyosan ım anlaşırız... ;)
yok mu tek kapı punto 17,000 tl kadar benzinli dizel active :)
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Dynamic 2006 Model 21.300 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
çelik jantları da var düşünürsen onunla olan resimlri de eklerm :)
2006 2007 tek kapı kırmızı siyah 1.4 active dynamic fiyat olarak da 17000 tl kadar araç arıyorum
güncel :)
22500 tl ye 41.000 km de tjet sport...2 parça boyalı...
TEK KAPI DEĞİL AMA 1.3 90 PS 6 İLERİ BİRDE RENK UYMUYOR AMA İSTERSEN ANLAŞIRIZ
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Dynamic 2006 Model 17.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk
günceldir kesinlikle tek kapı istiyorum fiyat olarak 17,000 tl kadar
egzotik kırmızı ya da rock siyah tercihim :)
yok mu tek kapı ;)
evt arkadaşlar yok mu 18000 tl kadar tek kapı punto starjet veya multijet dynamic active rock siyah egzotik kırmızı orleans mavi izmir çevresinden ;)
bu araba eylüle kalırsa almayı düşnüürm çünkü güzel makina şu an imkanlar kısıtlı
2006'dan bu yana 41.000 km'mi yapmış :) vay be..
güncel yok mu satan ;)
ım 3 kapı kırmızı multijet düşünürmüsün... 75 lik... 2006 model, yanılmıyorsam 60.000 civarında... 18500 yada 19000 tl gibiydi fiyatı... Active modeli ve araç gayet güzel... Beraber çalıştığım arkadaşımın... Benimkide hala satılık :D:D
kardeş 1.3 mjet var ama 18000 istiyorum. rock siyah. 2 yıl içinde de yağ değiştirme harici sanayiye uğrarsanmasraflarını ben öderim:)) şaka bi yana arabada tek bir bakım gerektiren sorun kalmadı. araba tek kapı ve çocuk bekliyoruz. araba yetmiyecek bize. baskı balata debriyaj değişti. klima gazına kadar eksiksiz. başka kafana takılan olursa sorabilirsin. benim aldığım adam da çocuk beklediği için satmıştı bende bu sebepten satıyorum:))) sana da nasip olur belki. görüşmek üzere...
dynamic dizel tek kapı ;)