Alıntı sundown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir aracın tamponun işlem görmesi o aracın fiyatını düşürmez. Tampon kaporta bütünün bir parçası değildir. Hatta bilakis aksesuar olsun diye orjinal tamponu değiştirip spor tamponlar takan tanıdıklarım var. İlan veren bir üye arkadaşa alaycı yaklaşmasını yaşına ve tecrübesizliğine bağlıyorum
Ayrıca bu arkadaş bence gerçek bir alıcı değil. yarın bir bakmışsınız babam araba almaktan vazgeçti diye de yazabilir. Ayrıca madem babasının bukadar çevresi var şimdiye kadar çoktan aradığı özelliklerde araç bulması mümkün olabilirdi.
Kendisi için eğlenceli gelen gereksiz başlık ve konular açarak, tuhaf yorumlar yaparak gereksiz meşguliyet yaratmaktadır.
Alıntı NyhatShu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
konu kilitlenmeli GP ile alakası olmayan bişey bence..
foruma 2 haftadır üyeyim genel kategorisinde birçok kez karşılaştırmalar yaptım.
belki sizde arada bakmışsınızdır oralara ama kimin yazdıgını hatırlamıyorsunuzdur.

eğer size konu alakasız geldıyse yazmayın bakmayın.

sonuçta ben illede arabanızı o fiyata satın demıyorum.

SADECE VE SADECE ACIL VEYA UYGUN FIYATA BULURSANIZ BURDA BANA HABER VERMENIZDIR.

zaten hergun ınternetten araştırıyorum.
bazıları internete vermıyor ilanını,işte onlar için sizden yardım ıstıyorum.

yazmak yada yazmamak sizin elinizde buna birşey diyemem.ayrıca butun mesajlarımı okusaydınız.HAKSIZ davranıdığımıda söyledm.