Aslen Adana/Kozan İkamet Mersin Direksiyonum açılırsa her türlü buluşmaya katılırım başkanım.
Kadir tam bunu okurken gerçekten kebapçıda idim.
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
Aslen Adana/Kozan İkamet Mersin Direksiyonum açılırsa her türlü buluşmaya katılırım başkanım.
c.tesi günü yapılan menderesteki çay buluşması nasıldı Ali abi
selam arkdaslar yüreğir sepiciden.
adana köyünden selamlar
slmlar emre ve coskun
merhaba, bende adanadayım.
slm selçuk
konuyu hortlatayım bari
Yakında aranıza bende katılıyorum
Ankara'dan transfer
Merhaba Adana'daki gardaşlar....
Konu çok ilgiye muhtaç kalmış.
Toplantı yapsak kaç kişi gelir aceba?
Yoklama yapalım, ona göre tarih, toplanma yeri ayarlayıp konu açalım...
1- Mustafa YLDIRIM (KG777)
Hey ADANA ?
Yarın itibari ile bende Punto 'lu oluyorum..
İlk toplantı ya müdahilim..
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Aramıza hoşgeldin...
Arkadaşlar iyi akşamlar, Adana da tavsiye edeceğiniz bir otogaz servisi var mı? Aracımda gaz bitmeye doğru beni uyarması gereken ikaz sesi gelmiyor ve gaz bittikten sonra benzine otomatik olarak geçmiyor.AKL SIRALI SİSTEM TAKILI aracımda, Akl yetkili otogaz servislerine götürdüm bir çare bulamadılar, ecunun değişmesi gerekir diyorlar sadece, ne yapacağımı şaşırdım açıkcası yardımcı olursanız sevinirim.
Topik aktif olursa ilerleyen zamanlarda bulusma yapabiliriz arkadaşlar...
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri