adana'dan selamlar...
Adana'dan sevgiler saygılar
ADANA dan selamlar arkadaşlar
fırsat olursa gelmek isterim
Adana bi buluşma ayarlarsanız bende aranızda olmaktan mutluluk duyarım
merhaba -adana ceyhan
Merhaba arkadaslar Adana bir ilan vardı.Galeriden,arac hakkında bilgisi olan varmıdır.
Fiat Punto Grande 1.4 Fire Dynamic 2006 Model 19.750 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 136790440
Allah kısmet ederse ayın 22'i 23'ü gibi Adana'ya geliyorum.Var mı buluşma)
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
heyyy! ben adanalıyım akşamları araksında chopper bisiklet taşıyan gri bir punto görürseniz selam verin. o benim
selam adanadan yeni puntocuyum 2006 1.3 mj 75 bg active toplanma olursa formdan haber bekliyorum yada serhan@otobroker.com
adanalı ların burada yazışması çok güzel olmuş
Ali neredesin, ben geldim
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
Onur hangi kebapçıdadır Allah bilir şimdi
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri