merakla bekliyoruz!!!
bugün bayi ile konuştum ve yeni aracılarla birlikte özel sipariş vererek evo abarth'ı türkiyeye getirebileceklerini söyledi... fiyat ve diğer detayları yakında paylaşacağım arkadaşlar...
JBL Hoparlör
Kapı Direkleri Karbon Kaplama
Amerikan Park
Coilover (cantürk yapımı)
Ayna Kaplama
Abarth Spoiler
Philips Extreme Vision
Kenwood KDC-BT92SD
...
merakla bekliyoruz!!!
Başlığı görünce o kadar sevindim ki inşallah böyle bir şey olur yıllardır bu haberler döndü durdu hep artık inanmak istiyorum...
O kadar ışıl ışılsınki seni farketmemek imkansız, güneş sana sırtını dönse ay bırakmaz yalnız
gelsinde gözümüz gönlümüz açılsın
Evo abarthın jantları benı benden alıyor ya
Geldi diyelim ve 60.000-70.000 den satışa sunuldu alıcaksınız sanki ?
okadar uçmazlar belki
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
72 bin tl diye biliyorum fiat servisinde çalışan arkadaşım demişti 2 kişi almaya kalkmış hatta
O paraya gider scirocco alirim valla acikcasi
Tr'ye gelse bile 50 bin tlden aşşağıya olmaz bizim türk halkıda kalkıp o araca o parayı vermez gider polo gti alır gider scirocco alır
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
bırakın Türk halkını biz bile almayız arkadaşlar 60-70bin TL'ye. Alan olursa da kendi çevresinde dalga konusu olur 70bine tofaş almış diye. Fiat önce marka imajını düzeltsin.
vay vay süper yahu getirsinler de görelim..
vay arkadaş fiyatları bile belirlenmiş... tabiki böyle bişi mümkün değil hele bugünde
1 NİSAN
JBL Hoparlör
Amerikan Park
Ayna Kaplama
Abarth Spoiler
Philips Extreme Vision
Kenwood KDC-BT92SD
...
yada guiletta
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Karşılaştırmak bile hata abi abarth ben buradayım normal bi puntodan çok farklıyım diye bağırıyo.
Şuanda Türkiyede olmayan 135bg lik punto sportların fiyatı bile 46000TL civarındayken Abarth ın 50000TL lere gelmesini beklemek oldukça iyimser bir yaklaşım olur Eğer gelirse 60000 li rakamlara gelir ancak.Değermi derseniz bence kesinlikle değer Tabi Fiat ya da Abarth tarihini bilmeyen yurdum insanı bu para verilir mi diyecektir kesinlikle.Ancak bu araca sahip olanlarımız değerini bileceklerinden, neye sahip olduğunun bilincinde olacaklarından bunu problem etmezler
208Gti, İbizanın Cupraları 60000 li rakamlara gelirken Punto Abarthın fiyatının bunun altında olmasını beklemek biraz haksızlık olur sanki...
gidip elin fransızına 50.000 lira vericeğime 55.000 lira italyana veririm yalnız yukarıdada denildiği gibi verilmeyecek paralar değil verilir ama sağda solda verilirmi o kadar para derler fiat önce imaj düzenine gitsin bence ama buda bizlerin elinde fiat araba yapmış satıcakki millet neyin ne olduğu görsün zaten bu zamana kadar getirtmedikleri hata en azından insanların ön yargısı kalkar kalkmasa bile azalırdı.milletin aklı fikri fiat diyince şahin,doğan,kartal geliyor bilmiyorlar ki onlar bile sağlamki bu zamana kadar binlerce insan kullanıyor
1 nisan dedik şaka yapalım dedik iş ciddiye bindi iyi mi
JBL Hoparlör
Amerikan Park
Ayna Kaplama
Abarth Spoiler
Philips Extreme Vision
Kenwood KDC-BT92SD
...
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri