Getirtseler ne yazar uçuk fiyat koyarlar ve satamazlar, 95 hp multijet'i bile 43 bin'e satan Fiat'tan Abarth aracı kaça satar sanıyorsun?
Arkadaşlar Fiat Türkiyeyi mail bombardımanına tutalım. Hatta buluşmalarda pankart yapıp fotoğraf çektirelim, bir şekilde şu Abarth markasını getirsinler ya.
biz gp'yi çok sevdik
Getirtseler ne yazar uçuk fiyat koyarlar ve satamazlar, 95 hp multijet'i bile 43 bin'e satan Fiat'tan Abarth aracı kaça satar sanıyorsun?
bugün aracın bakımını yaptırdım o sırada Honda plaza oradaydı gezeyin dedim CR-Z getirmişler gt modeli gerçekten mükemmel bir araç olmuş ayrıca şehir içi yakıt 6.1 hybrit teknolojisi de kullanılmış..Opelde corsa OPC İnsignia OPC ve astra OPC inceledim ağzımın suları aktı resmen bence artık fiat ında getirmesi lazım..
Abi 45 bin tl seviyelerinden başlarlar bence. Kesinlikle de satılır
biz gp'yi çok sevdik
sözümü geri alıyorum. italya başlangıç fiyatı bile 20 bin euroymuş.
biz gp'yi çok sevdik
Evet birden aklıma vergiler falanlar filanlar geldi bari kitlerini getirsinler ya
biz gp'yi çok sevdik
Abi gaza gelmekten değilde yani olsa bizde para biriktirip taktırsak fena mı olur bu işi orjinal gibi yapan abilerimiz de var ama yine de orinali farklı bişey
Sonuçta güçlü bir aileyiz, bu kadar istekli varken bişeyleri başarabiliriz gibi geliyor.
biz gp'yi çok sevdik
çok isteyen herhangi bir greymarket galeri yoluyla getirebilir..vergi ve masraflarla çokda uçuk olmuyor fiyatlar..
yurtdışında abarthları fiat showroomlarında satılıyor zannetmeyin neredeyse abarth satan showroomların çoğu özel galeriler..bu işlelerin olabilmesi için abarth adında ayrı bir müessese kurulması lazım showroom-servis-aksesuar vs içeren bir kompleks..buda büyük yatırım demek =)
özellikle istanbulda büyük galeriler abarth getiriyor getirdilerde birkaç adet..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
en azından özel siparişle getırtsek şahsen abartha 50 bin verecekler arasındayım. Ama daha fazla olur 57bin civarı. Fiat once sportu getirsin onu bile getirmiyor adamlar
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Arkadaşlar, hem Abarth gelsin diyorsunuz hem de gelirse fiyatı çok olur mjtd bile 43000TL den satılıyor diyorsunuz Fiatın rakipleri ne istiyorsa Abarth ın da en az onlar kadar istemesi gerekiyor ki zaten Abarthın diğer markaların birçoğunda benzeri yok.Bugün bir opc, rc, rs.. kaça satılıyorsa aynı sınıfta Abarth da en azından o kadara satılması gerekli,
Tofaş ya da herhangi bir yatırımcı bizim burada yazdıklarımızı okusa getireceği varsa bile getirmez Abarthı
Bence gelse fiyatlar Alfa'nin Quadrifoglio Verde modelleri civarinda gezer
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Oz Büyücüsü
punto evo abarth SS 16 bin sterlin, polo gti 53 bin TL, clio rs 25 bin euro belçika fiyatı, corsa opc 27 bin euro, 208 gti 18 bin sterlin fiyatlar böyle sadece polo yu gördüm diğerlerinin TR. fiyatını bulamadım aslında bulmak istemedim
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Engin, biraz önce fiat.co.uk den 1.4 multiair 135bg Lounge baktım.Bizdeki spor paketlerinin bazılarıyla bile fiyat 16000 Sterlini rahat aşıyor.Araç 3k 1.4 135bg lounge,
Abarth ın fiyatının ne olacağını sen düşün artık Yani 1.4 multiair turbo 135bg lik Puntolar aşağı yukarı 45000TL şuanda.Tr de olsa yine buna benzer fiyatlar çıkar.Dolayısıyla Punto Abarth ın fiyatı 60000TL civarlarında olur...
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri