Şu abarth niye bu kadar abarthtılıyo anlamıyorum ? 180 beygir alt tarafı yani 400 beygirlik bri araç değil. Şu an piyasadaki çoğu araç 180 beygir. Yok jetta yok insignia yok corsa opc hatta daha fazlalar?
yunanistanda ilk abarth puntomu gördüm.. uzaktan geldiğini gördüğümde filmlerdeki gibi etraftan gelen ortam sesi görüntüsü kesildi sanki yavaş yavaş gelirken yolun ortasında durmuş onu izliyodum kullanan bayan anlam veremedi heralde neden bukadar çok etkilendiğime ama benim için gördüğüm ferrari bugattilerden daha özel bi andı.. rengi ferrari kırmızısına yakın değişik bi renkti yolda giderken alev yükseliyodu sanki arabadan.. fotoğraflarda az çok belli oluyo neden bahsettiğim..
Konu Una Italiana Rossa tarafından (17/08/2012 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir.
Şu abarth niye bu kadar abarthtılıyo anlamıyorum ? 180 beygir alt tarafı yani 400 beygirlik bri araç değil. Şu an piyasadaki çoğu araç 180 beygir. Yok jetta yok insignia yok corsa opc hatta daha fazlalar?
bunlarda gördüğüm yüzlerce puntodan dikkatimi çeken birkaçı, yine yunanistan..
Allahın ezin yunanistan'ında bile Abarth'lar var. Ülkemizde ne yazıkki hala yok !!
bunlarda italyadan polis arabası yapılan puntolar..
Kırmızı abarth fenaymış yaf Teşekkürler resimler için
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
doğrudur, abarth etrafa bakınca motor açısından çok yüksek sınıf değil ama punto benim için arabadan fazlası=) abarthlarda puntonun abartılmış hali, dolayısıyla kalbim tekleyebiliyo gördüğümde severek kulandığımız araçlar punto değil de opel corsa olsaydı abarth yerine corsa opc tartışırdık bu forumda
aynen bende hala anlayamıyorum neden Türkiye de abarth yok.. sadece bir tane abarth fiat 500 var Istanbul'da ama punto malesef yok.. ayrıca gördüm ki Türkiye'de otomobil sektörüne daha fazla para harcanıyor. yani burda o abarth satılır bayaa.. bizim sokaklarımızda 3er 5er tane 200 300bin liralık mercedesler varken avrupada millet smart'a toyota'ya biniyodu..
Konu Una Italiana Rossa tarafından (17/08/2012 Saat 17:03 ) değiştirilmiştir.
Türkiye'de Abarth olmayıp Yunanistan'da olması gerçekten tartışılması gereken bir konu diye düşünüyorum. Abarth'ın şirket olarak yaptırım tarzında bir kararıysa bu eğer ( ki neden öyle bir politika izlesinler ) o zaman yapacak bir şey yok.
O kadar ışıl ışılsınki seni farketmemek imkansız, güneş sana sırtını dönse ay bırakmaz yalnız
Ne alaka kıyaslama ile. 1.4 motorlu abarth çok abartılıyor punto forumlarında. Eminimki techturkey gibi türkiyeden modifiyede ileri gelen sitelerde abarth bilinmiyodur bile
Adamlar typerlar s2000 ler supralar konuşurken bizim forumda nedense millet abarth hayranı Görende 2.0 motor twin turbo araç sancak.
Piyasadaki çoğu son model araç abarthı kolaylıkla tokatlayabilir yetersiz kalıyor motoru. Ha 1.4 180 beygir benim için iyi bi motor ama piyasa için ölü bi kere 1.4 abi. Motor dediğin 1.6dan aşağı olmaz performans aracı istiyosak
bu abarth puntoyu yunanistandan getirtsek? ne kadara gelir?
normal şartlarda cevap vermezdim ama bugün anormal günümdeyim.
punto forumlarında abarth konuşulur, vw forumlarında gti, subaru forumlarında sti. burada gelip gti modelini övüp puntoyu yermek müslüman mahallesinde salyangoz satmaya benzer. nedeniyse zaten elle tutulur, diğer segmentinteki araçlarla (corsa opc, polo gti v.s.) kapışabilecek bir model var.
piyasadaki çoğu son modelden kastın nedir ? elbette bi scirocco r, s2000 karşısında abarthın esamesi okunmaz ama çok övdüğün 180 hp'lik astra / insignia anca punto yazısını okur arkasından.
70 bin lira verip 7 yaşında s2000 almaktansa aynı paraya aynı yaşlarda mustang gt alıp dediğin piyasadaki çoğu güncel arabayla kedinin fareyle oynadığı gibi oynayabilirim.
işin özü bir burada gerçekleştirebileceğimiz hayaller üzerine konuşuyoruz. boş hayaller peşinde değiliz.
abarth punto , gti veya bi opcyi asla yiyemez.. S2000 den aldığınız sürüş zevkinide mustang vermez
Konu Lemoon tarafından (18/08/2012 Saat 00:24 ) değiştirilmiştir.
"Cahillerle tartismaya girmeyin, ben hic yenemedim."
Gazali
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri