Verecek bir akıllı çıkar merak etmeyin.
Maserati GranTurismo 4.7 S 2013 Model 62.500 EUR Galeriden satılık ikinci el Bordo renk - 168673014
Fiat 500 görünümlü Abarth Maserati arkadaşlar. O araca kim bu kadar para verir aranızda?
Verecek bir akıllı çıkar merak etmeyin.
Cem Yılmaz in yeni arabasi diye haberi çıkmıştı geçen gun
MB860 cihazımdan 2 ile gönderildi
Tam bi şaka makinası
iPhone 'dan Gönderildi...
Fiyat bizi aşar ama araba çok iyi görünüyor
yat ı büyük olan birisi alır
bal gibi fiat 500 ne maserattisi nerden uyduruyorlar arkadaş
Fiyatı abartı ama makine on numara..
seronet.blogspot.com
aynen basbaya fiat 500 bu
Abarth 695 Ferrari Tribute Maserati Edition olsa gerek düz 500 değil yani
Geçici Dövme-https://tatfast.com
Ferrari's £30k Fiat 500 Abarth | Autocar
Bunun birde Ferrari versiyonu var o daha iyi bence
Çakma fiat 500 yapmışlar hehehe )
Araç Fiat 500 evet ama Maserati kısmı da yalan değil. Var böyle bir araç. Sonuçta Maserati de Ferrari de Fiat grubuna ait.
Abarth695EdizioneMaserati
ya araç çok güzelde 180 bin tl lik bir araçta doblo teybi kullanılması aşırı trajikomik olmuş
180bin nedir arkadaş ya bu millet parayı nerden buluyor bilmiyorum.....
Arkadaşlar nedir bu bizim millette yıllardır süregelen eziklik muakemesi? Sizene bizene kim ne kadar kazanıyor, nerelere harcıyor? Kahvede oturan boş insanların muhabbetleriyle nereye kadar gidebiliriz? Bunu bırakın kendinize bakın, durumunuzu nasıl geliştirebilirsiniz bunu araştırın.. Yazıktır günahtır bu boş muhabbetlere harcadığınız vakitlere..
Adamın parası vardır 10 milyon tl'lik araç ta alır, başka şeyler de alır dimi? Zevkler renkler tartışılabilir mi? Sen de fikrini belli edebilirsin, burası forum ortamı. Aracın beğendiğin beğenmediğin yönlerini belirtebilirsin mesela, daha hoş olmaz mı?
Kimseyi kırmak üzmek niyetinde değilim, ama bazı yönlerimizi geliştirme zamanı gelmedi mi?
O kadar para eder mi etmez mi bunu ben bilemem, ne malzeme kullanıldı nasıl arge çalışması yapıldı arka planda bunu bilmiyorum haliyle. Ama araç çok tatlı bir araç, param olsaydı garajımda bulunsun isterdim..
enes..
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri