Ben bu aracin 2. Elini almayi dusunuyorum kazali bile olsa alabilirim cok begeniyorum cook
FIATIN YENI ARCI OLAN FİAT 500L FIYATI NASIL OLCAK BAKALIM
https://www.youtube.com/watch?v=HaYE7p2jl08
Konu murat17 tarafından (20/06/2012 Saat 20:59 ) değiştirilmiştir.
Ben bu aracin 2. Elini almayi dusunuyorum kazali bile olsa alabilirim cok begeniyorum cook
Hiç beğenmedim.
fuarda inceledim bence müthiş olmuş içide çok ferah ve şirin
mini çakması olmuş açıkçası
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
8. Saniyedeki sag taraftaki masonik sekiller ne ayak
sent my new ipad
Ona sendemi dikkat ettiydin yaw onlari gordukten sonra kapat dedim kendi kendime. Videoya yogunlasamarim.
Sent my iPhone using
Fuarda detaylı olarak inceledim.Kompakt ve suv tarzı bir araç arayanlar için ideal.İç mekan kalitesi, fonksiyonellik, ferahlık ve sürüş pozisyonu olarak olumlu eleştriler alacaktır.Belki Bravonun yerine bu araçla devam edilir.Fiyatları 500 ile orantılı olacaktır muhtemelen.Yani düşük bir fiyat beklemeyin
Sonderece güzel ve modern bi araç, sürüş keyfininde oldukça yüksek olduğuna eminim.
nedense bu araca hc ısınamadım
GP suz geçen günlere yazık . . . ...
bende aracı fuarda incelemiştim bu tarz araç düşünenler için uygun seçim olabilir.
O değil de hiç benim gibi konu başlığını görünce Mercedes konusu olucağını düşünen var mıydı?
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
mini cooperdan mini countrymane geçiş gibi olmuş arkayı biraz daha uzatmış
ben aracın hem içini hem dışını çok beğendim.
kesinlikle tarzı olan bir araç üretmişler.
"mini countryman" gibi olmuş ama daha sevimli.
acaba Türkiye'ye ne zaman gelir bilen var mı?
Alper DEMİR
2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)
2006 model Meriva OPC (2 yıl)
1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)
bence araç gayet güzel ve kaliteli görünüyor kaza testinden de 5 yıldız almış fiyatıda uygun olursa iyi iş yapar.
euro n-cap testi
Fiat 500L | Euro NCAP - For safer cars crash test safety rating
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti ........
Fuarda canlı gördüm araca bindim bence gayet şık ve güzel olmuş ama 50000 tl den aşşağı olmıyacağıı kesin söylerim.Fiatta bu tarz araçların paraları gayet uçuk. mont 90 küsürlerde.
Ancak bu durumda satmaz çünkü b-max titanium paket 48 000 yani bundan aşşağı olması lazım
albea yı falan bu adam mı tasarladı acaba
Alper DEMİR
2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)
2006 model Meriva OPC (2 yıl)
1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri