Güzel bir araç tamam ama 61bin lira gercekten çok uçukmus. Ne bileyim 2. El de olsa B serisi Mercedes alınır o paraya.
renault captur aldı arkadaşım fiata baya zam gelmiş dedi turbo benzinli baya atik bir araba ve kullanişlı oda bir seçenek olabilir cliosunu test ettim boğucu bir iç mekanı vardı ama bu öyle değil
Güzel bir araç tamam ama 61bin lira gercekten çok uçukmus. Ne bileyim 2. El de olsa B serisi Mercedes alınır o paraya.
Dualogic Şanzıman (özellikle otomatik istemiştim)
Cam tavan
ekstra bular vardı, manuel versiyonunu 58.000 TL veriyorlardı.
Benim hoşuma giden aracın gerçekten çok ferah olması (bence), ortalama büyüklükte olması ve farklı bir tasarımı olmasıydı.
Mayıs'ta lansman fiyatı 46-47 bin liraydı, bu seviyede olsaydı ciddi ciddi almayı düşünüyordum.
Konu ggultekinus tarafından (29/10/2013 Saat 17:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
Kendi mesajımdan sonra biraz 2. el siteleri dolaştım da, gerçekten daha ucuza (tabii ki daha yaşlı) Mercedes B serisi alır binerim ben olsam. 2012 model bile var 70bin lira seviyesine çıkıldığında.
500L mize haksızlık yapmayalımSıfır ve dolayısıyla ikinci el araç fiyatları uçtu.İşten bir arkadaşım 43500TL ye Jazz alacak tüm itirazlarıma rağmen
(ikinci el, full, benzinli otomatik, 2-3 yıllık bir b segment)
60.000 TL civarı bu araba için fazla mı acaba?......
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri