Yapım için gerekli malzemeleri sayıyorum:
- 1 adet fırıldak, kafasında 40 tilki koşturup da 40nın da kuyruğunu birbirine değdirmeyen bir akıl,
- 2 adet 48cm'lik Audi park Led takımı,
- 1 adet cevval mi cevval bodykit ustası (montaj için),
- ehhh..1 adette, parklara bağlantı ve resim çekme faaliyetleri için, en dırdırcısından femoli (ööle demeyin..olmazsa olmaz malzemedir ona göre)
...veeeee
...taaa daaaa
Huzurlarınızdaaaa
*** Grande Punto Audi A5 Style ***
Bantları mazur görün arkadaşlar,
ilk fırsatta, bantlar çıkarılmış olarak ve gece resimlerini ekleyeceğim![]()
Konu unik06 tarafından (21/08/2008 Saat 21:27 ) değiştirilmiştir.
oruç bugün yapılmamış halini görmüştüm ama bu kadar şık olacağını tahmin edebiliyordum kazasız belasız kullanman dileğiyle
Çok teşekkür ederim zafercim
global dünya ve teknolojiye ne kadar şükretsem azdır
adamlar yapıyor ve sen bunu görüp, 2dk da internetten satın alıp, 1 haftada da elinde görebiliyorsun.
artık body dışında birşeyi kalmadı diyebilirim
offf yaw.. deli oldu beea,
ali kardeşimin deyimiyle "ateş ediyor" resmen
resimlerine bakarken bile seviyorum arabamı![]()
Oruç güzel olmuş.Artık farları da olması gerekenlerle değiştirirsin![]()
Bunlari Nereden Temin Ettin
Oruç güzel olmuş.Kazasız belasız kullanman dileğiyle....
~.Я люблю тебя Любовь моя ~.
mükemmel duruyo gerçekten oruç abi, ürün kaça geldi, montaj,işçilik hariç?![]()
güle güle kullan. gece yanınca eminim çok şık duracaktır![]()
Linea Dynamic 1,4 Fire
çok güzel olmuş abi farklı bi düşünce gerçektenbu arada ledler tamponla farın arasında mı duruyo
![]()
yaw yorumda yapmasan olmaz dimi dırdırcıymış benim yerimde başkası olsa seni vurur be adamı katil edersin senMüşterilerin yanında bari düzgün dur be kardeşim
![]()
Çok güzel olmuş güle güle kullan ,bir ampul takıp bu kadar sevinen bir adam hayatımda görmedim halini görmeliydiniz çocuk gibi seviniyor ,acaba çocuğun olsa nasıl sevineceksin...![]()
güzel olmuş. parmak izi de yok![]()
Çok güzel hareketler bunlar... Güle güle kullan Oruç!Artık şuna bir sis taktır yahu...
![]()
Güzel olmuş Oruç, güle güle kullanmaya devam et
Şu arabaya yaptığın masraf sana multijet active yerine t-jet sport aldırırdı herhalde![]()
çok teşekkür ederim can
şöyle söyleyim,
çok da hesaplı birşey değil ama elime ulaşması dahil 80 ytl ye mal oldu.
montaj-işçilik parasını da eklersen, totalde 100 ytl ye çıktı diyebiliriz.
saolsın,
dün iş bittiğinde, 19.00-20.00 suları eve dönerken..resmen xenonları açasım gelmedi
aslında, içerden önünü görmene pek etkisi olmuyor ama enteresan bir şekilde karşıdan gelenlere kendini accayip farkettiriyor meret
...1-2 gün verin bana deli gece çekimleri ile geri döneceğim
sorma be umut,
2 sene önce benle konuşsan..modifiyenin m'sinden anlamayan biriydim..noolduysa jant-lastiği aldıktan sonra oldu
evet, usta saolsun, farla tampon arasına kusursuz bir şekilde yerşeltirmeyi becerdi...en ufak bir pürüz veya kesme-biçme yok!
eh...bu iş birlikte, artık bu modifiye işinden bir parça anladığımı gururla söyleyebilirim heralde
A-kısmısı için:
şimdi konu dağılacak ama,
dırdırcısın tabii...herşeye söyleniyosun..bir üstüne dükkanda çırak niyetine kullanıyosun beni
bir laf vardır..beğenmeyen küçük oğluna almasın diye
annadın sen onu!
B-kısmısı için:
teşekkür ederim mehmetcim, en genel prensibimdir kahretsin..sırf arabama özel değil yaw
küçük şeylerden aldığın hazzı arttırabildiğin kadar arttıracaksın ki,
can sıkıcı şeylerin içini doldurmasına yer kalmasın!
teşekkür ederim fatih abi
sorma yaw,
çok korktum çekerken aklıma geldi, dedim yine parmak izi filan vardır diye..ama Allah'tan silmiş kerata
ehem..öhöm!
teşekkür ederim muratcım,
sis de artık farz olmaya başladı..ama yeni modellerin içi siyah olanından bulmadığım sürece taktırmayı düşünmüyorum yaw
bulun içi orjinal siyah olanından anında taktırayım
@Levent
Sniper olan sensin,ama görüyosun hedefi belirledim ve atışı yaptım..önceden de konuştuğumuz gibi..beklemeden...hemmen
@Dagored
eyvallah emre,
dediğin bir bakıma doğru sayılabilir..
ama işin zevki de burda zaten yaw
@Cihan
Sana da teşekkür ederim
amma yazmışım yaw =P=P=P
oruç abi muhteşem,muhteşem ötesi...bende diyodum ki,mehmet abiden angelları alırsın,bende senin farları senden öldüm fiyatına alırım
![]()
Güzel düşünce hoş görünüyor. Güle güle kullan.
güzel olmuş oruç.güle güle kullan.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri