1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Konu: Ilginc bir ariza

  1. #1
    Hmd Gnc
    hamdi1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16/01/2010
    Mesajlar
    146
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 22

    Standart Ilginc bir ariza

    Merhabalar öncelikle.Arkadaşıma 2011 grande 1.3 active aldık.Araçta ilginç bir arıza var.İlk marşta araç akü lambası yakıyor direksiyon sertleşiyor fakat kapatıp tekrar marş yapınca akü lambası yanmıyor.Şarj dinamosu sağlam elektrikçiyede gösterdik zaten şarj dinamosunda arıza olsa akü biter yolda kalırdı.5 ay oldu aracı alalı 5 aydır o şekilde biniyor.Evinden sabah giderken iki kere kontak yapınca akü lambası yanmıyor.İlk marşta yanıyor.Arızayı bulamıyoruz.Bilgisayara bağladık lamba yanarken alternatör arızası veriyor ikinci marşta arıza yok.Başka aküyle denedik yine aynı.Herhangi bir arıza belirtiside yok araçta sizce ne olabilir bu durumdan başına gelen varmı?Ayrıca birşey dikkatimi çekti.Önceki sahibi sanırsam obd soketinden bi yere kablo çekilmiş sonradan ucunda sigortası var kablo kapının altına doğru gidiyor bantlanmış vs.Bununla bir ilgisi olabilirmi yani beyine tesisat vs çekilmişmidir.Km sayacı dursun diye falan yapılmışmıdır acaba görüyoruz o tür üçkağıt yapanları abs beynini vs durduranları km saymasın diye akü lambası yanınca abs de çalışmıyor diye biliyorum çünkü.Çünkü kendi puntomda ve bindiğim diğer puntoların obd soket kabloları çiçek gibi.Biraz uzun oldu ama huzurumuz yok o arızada ötürü değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..
    Konu hamdi1905 tarafından (10/02/2020 Saat 00:10 ) değiştirilmiştir.

Benzer Konular

  1. ARIZA IŞIĞI YARDIM
    Fredee34 tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 01/10/2016, 22:31
  2. Motor ariza lambasi !!!!
    Kaptanselo tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 22/11/2015, 23:28
  3. Ariza isigi yandi.
    sercankah tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj: 02/11/2015, 13:01
  4. Klima kalorifer ariza
    mywzz tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 30/05/2015, 13:32
  5. Ariza Mi?
    VGV tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 16
    Son Mesaj: 27/03/2008, 15:24

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Ilginc bir ariza Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com