| Ozan Karsavuran O n u r s a l Ü y e ® ![]() | Alıntı:
kesinlikle hakkınızı arayın.
__________________ | |
| | |
| karahan kemal kaya Amasya - Samsun ![]() | Arkadaşlar bu tür durumlar ithal arabalarda sürekli olan birşey bu gayet normal, araç fabrikadan çıktığı tarihle, Türkiyeye getiriliş ve gümrükten sonra satışa sunuluş tarihi arasında geçen süreyi arabanın yaşına yansıtırsalar...ohooo örneğin; bu sefer japon arabalarının gemiyle getirildiğini düşünürseniz türkiyede tüm japon arabalarının en sıfırı 1 yaşında olur desem yeridir... Türkiye ye giriş tarihleri önemli, ben ilk aracımı mayıs ayının başında TR ye giriş yapmış olduğu için 2006 model olarak aldım, bir sonraki sefkiyatla gelen araç 2007 olarak satılmış... Mesela Woswogen grubunda ön cam sol kenarda rakamlar var orada aracın fabrika cıkış tarihi yazıyor...ama aracın ruhsattaki tarihle farklılık gösterebiliyor, aynı durum yani... Neyse GP kendini hissettiği yaşta güzel. ![]()
__________________ alfa romeo 147█▌█ █ ▌▌▌║│ |
| | |
| karahan kemal kaya Amasya - Samsun ![]() | Alıntı:
TÜKODER :: Tüketiciyi Koruma Derneği :: www.tukoder.org.tr
__________________ alfa romeo 147█▌█ █ ▌▌▌║│ | |
| | |
| sekan sozen | Değerli arkadaşlar. Aracımın şasi ve motor numaralarını 3 ayrı servıste baktırdım..Fabrika uretım tarıhı 2006 Ocak.. Bendeki faturaları ve FIAT uygunluk belgesınde yazan model 2007 ama hicbir sekıilde fabrıka uretım yerı ITALYA yazsada uretım tarıhı yazmıyor.. Gebze gumrugunden gırıs/cıkıs tarıhlerı MAYIS 2007 Durum :arac Turkıyeye mayıs 2007 de gelmıs ve ruhsata normal olarak gumrukten cekıldıgı tarıh goz onunde bulunarak modelı 2007 yazılmıs benım veya sızın bu aracın uretım tarıhını anlamanıza ımkan yok..hıcbır yerde fabrıka cıkısı yazmıyor..sadece fıat uzatılmıs garantıde sası ve motor no bayıı sıstemınden gırınce cıkıyor..oda 2006 OCAK arac ITALYA da stokta muhtemelen yatmıs..bayıı bunu bılıyordu muhtemelen .ama benım gecen haftaya kadar bılme sansım yoktu... ISTANBULDA avrupa yakasındakı bayııden aldıgım bu otomobıl ıcın sımdı hukukı yola basvuruyorum.. bu resmen kazıklamak...sızınde durumunuz aynı olabılır mutlaka FIAT sıstemden bakın derım.. davayı acınca gelısmelerı aktarıcam..bayıı ıle muhattap olmak ıstemıyorum o yuzden mahkeme celbınde haberı olucak |
| | |
| Ahmet Öztürk ![]() | Alıntı:
Daha önce benzer bir konuyu baska bir firmanin bayisi ile konusmustum ve bana soyledikleri; yasaya gore 15 Haziran'dan once gumruklenmis bir aracin bir sonraki yilin modelinden satilamaz oldugu ve ancak 15 Haziran'dan sonra gumruklenen bir aracin 2010 olarak satilabilecegi bilgisini vermislerdi. Ancak sizin durmunuzda gumrukleme normal gorunuyor. Gercekten zor bir durum. Konu birotteau tarafından (25/05/2009 Saat 00:24 ) de değiştirilmiştir.. | |
| | |
| cengiz akyol ![]() | ben bu konu üzerinde çok durmayın derim sonuçta 2 yıl garantili ve bu siz aldıktan sonra başlar ama tabii ki bu kadar süre beklemiş olması iyi değil ancak hepimiz biliyoruz ki yılın ikinci yarısından itibaren bir sonraki yıl modeli olmuş oluyor yani ilk model sonra tarafiğe çıkış tarihi ni dikkate alıyoruz doğru dürüst hangimiz biliyoruz ki imalat yılını emin olun özellikle ilk versiyonlarda mutlaka zaman aşımı vardır ötv indirimi olmasaydı hala da olurdu bence Ben farklı bir örnek vermek istiyorum hepimizin cep telefonu vardır hangimizin cep telefonunun imal yıl'ı aldığımız tarihe yakındır ki ben 2008 de aldım ama imal yıl'ı 2007 bu olağan bişey bence bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum |
| | |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Düşük devir | muusti | Teknik Yardım | 14 | 03/07/2009 02:52 |
| Ruhsatta yazanla araç modeli farkli | taygunm | Teknik Yardım | 7 | 16/06/2009 00:30 |
| Beğendiğiniz jantı aracınızın üstünde görün!! | style07 | Sanal modifiye | 2 | 17/02/2009 10:07 |
| Modifiye ciddi bir iştir,sonuçlar kötü olabilir..(izleyin)1 video daha ekledim | batuhann80 | Motor ve yürüyen aksam modifikasyonu | 8 | 01/11/2008 14:40 |
| Aracınızın KaSkO BedElini ÖğrENiN | microab | Genel | 6 | 03/03/2007 12:56 |
| İletişim - Grande Punto TR | Punto Evo | Bravo TR - | Arşiv |