| çağatay bayraktar ![]() | bagaj kapagında bir problem oldugundan değüilde, aracın bagaj kısmının su alma olayı geldi bir arkadaşımın başınada, bizim arka camlara giden cam suyu hortumu delinip su sızdırıyor, orayıuda kotrol ettirin derim... ayrıca hazır servise gitmişken bagaj kapagının arkasını ve alt kısmını söktürüp içine süngeri bali le yapşıtrın arkadan gelebilecek tıkırtıları önlersiniz.. ben böyle yaptım ve ses çok azaldı... |
| |
|
| Ercan ERKÜ | tıpa tıp aynı sorunla karşılaştım hatta buraya da yazmıştım sanırsam. arabanın arka sileceğinin camla birleştiği noktada aslında bir kauçuk gibi madde olması lazımken yok. (en azından bende yok) bu da ortalama 2-4 mm lik bir boşluk anlamına geliyorki burdan içeri giren yağmur ya da sizin suyu çalıştırdığınızdaki aşağıya akan su direk arka kaputun içine giriyor ve tamda kilidin içine doğru akıyor. bu sebeple de kapılarda kimi zaman problem yaşıyoruz. herkese tavsiyem bu arka sileceğin tam camdan çıktığı noktadaki boşluğa bir çare düşünmesidir. |
| |
|
| onur kaya ![]() | Alıntı:
__________________ onrky 1.4 starjet 95hp | |
| |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| GrandePunto ya taban ve bagaj kapağı ses izolasyonu | brvhgt | Kendi modifiyeni kendin yap | 53 | 14/05/2010 18:16 |
| Bagaj ışığı | Summanus | Kendi modifiyeni kendin yap | 7 | 08/12/2009 08:19 |
| Bagaj kapağı anahtar kiliti | NeoN | Genel | 4 | 05/08/2009 08:36 |
| Bagaj ayırıcı | TunFeB | Teknik Yardım | 15 | 16/04/2009 15:05 |
| Bagaj Kapağı sağ sol simetrik değil.. | ekorkut | Teknik Yardım | 5 | 28/07/2008 12:49 |
|
|
| İletişim - Grande Punto TR | Punto Evo | Bravo TR - | Arşiv |