| Bu mesaj için teşekkür edenler | Linos (10/03/2009) |
| Ziyaretçi | Oruç yazdıgın sistem çok güzel, JBL GTO 6505 compenant-tweeter nasıl bilmiyorum ama JBL GTO 6507C lerden 1 takım ön kapılarda kullanıyorum ve çok memnunum sesi gayet güzel, amfi ve bass ın da seni tatmin edeceginden eminim, bass'ın kutusu kucuk olsun bagajda az yer harcasın diye bakma ses kalitesi icin kutunun Litresi çok onemli En güzel ses sistemi bu sekilde bence, dedigin gibi çok aşırıya kaçıp apaçi gibi dolaşmak hiç güzel değil ![]() |
|
|
| Bu mesaj için teşekkür edenler | unik06 (10/03/2009) |
| Oruç Yılmaz (diğer bir) 2 teker üye ![]() | Alıntı:
oğulcanım öğütüm, bu apaçiye niye takıldınız ki? ben kötü veya rencide edici bir şeyi kastetmemiştim ki ![]() ![]() ![]() tarz meselesi sadece! saygı duymakla birlikte, benim tercih edeceğim bir yol değildir demek istemiştim. ![]()
__________________ | |
| |
|
| Bu mesaj için teşekkür edenler | Ogulcan.Öğüt (10/03/2009) |
| Ogulcan ÖĞÜT ![]() | Yok abi biz anladık seni takılıoruz öyle muhabbet olsun ama gerçekten güzel bi sistem düşünmüşşün.
__________________ Hız Felaket Değil Kabiliyettir ... |
| |
|
| Bu mesaj için teşekkür edenler | unik06 (10/03/2009) |
| Erdem Bozdağ GP Hastası O n u r s a l Ü y e ® ![]() | ben de bi apaçi olarak şunu diyebilirim abi jbl ses açısından tatminkar geçrekten ayrıca kalite olarak uzun kullanım sağlayan bir markadır ama abi kompenantlarla tiz sesi çok netleşir sesler dah güzel duyulur ama kutu bass ister istemez güçlü bir bass sesi yapar dışardanda az da olsa duyulur yani dımttıs sesi pardon apaçi sesi ![]() ![]() ![]() |
| |
|
iyice pişman ettirdiniz beni ![]() yorumun için saol bu arada.
__________________ | |
| |
|
![]() aynen niyetim odur..ama daha kesin kararımı vermedim, fizibilite dönemindeyim ![]()
__________________ | |
| |
|
| batu fes O n u r s a l Ü y e ® ![]() | evet sistem güzel...bu hafta sonu benim sistemde geliyor... yakında resimleri atarım... ön için jbl gt5 650c compenant-tweeter arka için jbl gt5 500c compenant-tweeter amfi xetec vector 350.6 (6 kanallı)compenant larda baglanıyor... woofer ise hertz es 250 orj nal kapalı woofer(bagajda az yer tutsun diye yoksa kenwood tüp bas alacaktım ama kocaman zaten bagaj ufak...birde hertz kalitesi) jbller için cerceveler kablolar.. sigortalar... falan falan.... montaj haftaya yapılacak... fiyatı ise bosverin hediye gibi oldu.... ![]() sonuc olarak bende apaçilere katılıyorum ![]() ![]() ![]() Konu batuhann80 tarafından (12/03/2009 Saat 11:57 ) de değiştirilmiştir.. |
| |
|
| Ziyaretçi | ön camlar açılır kol dışarı sarkıtılır dumtıss dumtısss gözede çakma police gözlük takılır, atlet gibi askılı tişört kot pantalonun içine sokulur ağızda sigara elde bira vs vs...apaçinin kreterleri bunlar buna uymuyorsan sorun yok apaçi kabilesine almazlar![]() |
|
|
| nickli üyemize bu mesaj için 3 kişi teşekkür etmiştir. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Jant kapaklarımı boyasam nasıl olur acaba? | fluent | Görsel modifikasyon | 7 | 30/05/2010 01:27 |
| Açılım Böyle olur... | imdesign | Haberler | 2 | 11/09/2009 18:36 |
| süspansiyon dediğin böyle olur! | Auto engineeR | Serbest Kürsü | 17 | 06/08/2007 12:41 |
| OtO yıkama böyle olur ..... | femoli | Serbest Kürsü | 19 | 12/04/2007 18:31 |
| Şahin dediğin böyle olur. | Cihan | Serbest Kürsü | 5 | 06/04/2007 00:37 |
|
|
| İletişim - Grande Punto TR | Punto Evo | Bravo TR - | Arşiv |