| Deniz Asil Desert Eagle ![]() Yaş: 34
Nereden: İzmir
Araç: GP Multijet Dynamic 1.3 16V 75Bg.
Tip: 5 Kapı
Renk: Egzotik Kırmızı
Plaka: 35 AL 0864
Kan Grubu: 0 Rh (+)
Teşekkürler: 1.968
1.391 mesajına 2.507 kere teşekkür edilmiş
| Özarlara gitmede naparsan yap
__________________ I ' m c a p u l i n g . . . | ||
| |
|
| ibrahim afoğlu ..:aranan adam:.. ![]()
Nereden: Kayseri
Araç: GP Multijet Active 1.3 16V 75Bg.
Renk: Egzotik Kırmızı
Plaka: 06 BA -7-7
Teşekkürler: 383
259 mesajına 461 kere teşekkür edilmiş
| Kadir abi inciroğlundan şüphen olmasın ... Ben beğendim, darısı özarların başına örnek alırlar inşallah...
__________________ [Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilirler. Kayıt olmak için tıklayınız.] | ||
| |
|
| Kadir Eryılmaz ![]()
Renk: Orleans Mavi
Plaka: 38 S
Kan Grubu: B Rh (+)
Teşekkürler: 137
31 mesajına 44 kere teşekkür edilmiş
| Peşinen ilgi güzel,ortam sakin ve temiz ,ancak servis çalışanlarının yani ustalarının tecrübe kazanması gerekir.Serviste ayna ses olayını halletme işleminde ufak tefek sorunlar yaşadım,bu nedenlede ve ayna ses olayında beni sakinleştiren satış danışmanı Engin TAŞ beye ilgilerinden dolayı teşekür ederim.ancak servis danışmanı Şaban TORUN bey teçrubesiyle sorunlarımı çözdü. kendisine teşekür ederim. vites topuzu değişimi arka kapı açılma sorunu ,sağ ayna ses sorunu halloldu sayılır.garantiden hallettiler.vites topuzu degişti ancak vites topuzu altında boşluk var onu halletmeleri için yeniden uğrayacagım. yeni dublo aracı gördüm gercekten bir otomobil kadar konforlu olmuş .baya ses getirir.. | ||
| |
|
| oktay ulusoy Yaş: 28
Nereden: Sivas
Araç: GP T-Jet Sport 1.4 16V Turbo 120Bg.
Tip: 3 Kapı
Renk: Rock Siyah
Kan Grubu: A Rh (+)
Teşekkürler: 0
0 mesajına 0 kere teşekkür edilmiş
| merhaba arkadaşlar, ben aracımı inciroğlu fiat bayisine götürdüğümde aracımın anahtar kumandasının garanti kapsamında değişmesi kararı alındı.parçanın garantiden değişimi söz konusu olunca s.danışman arkadaşlar beni garanti sorumlusu arkadaşa yönlerdirdiler.garanti sorumlusu ali osman bey'e ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.servis danışmanlarından beklediğim ilgi ve alakayı ondan gördüm.bu konuda büyük eksiklikleri olduğunu düşünüyorum. Konu gpunto7852 tarafından (20/04/2010 Saat 14:18 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: ilave | ||
| |
|
| ilyas yılmaz Yaş: 25
Araç: Henüz Grande Punto'm Yok.
Tip: Yok
Renk: Yok
Kan Grubu: A Rh (+)
Teşekkürler: 0
0 mesajına 0 kere teşekkür edilmiş
| Herkeze merhabalar benım bı sorum olacak??benım 2005 model focus vardı onu sattım sımdı punto ve cıvıc dusnuyorum sızce hangısı... Punto hakkında cekmıyo felan denıldı guvenlık acısından ii degıl denıldı ortalama butcem 19 20 arası yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler... | ||
| |
|
| veli ercan ![]() Yaş: 31
Nereden: Ankara
Renk: Beyaz
Plaka: 06 vek31
Teşekkürler: 343
92 mesajına 102 kere teşekkür edilmiş
| Allah bir daha beni inciroğlunun eline düşürmesin sıfır gp ılk 4. gününde kronik olan klima borularından gelen gıcırtı sesi ile ilgili olarak o sıra kayseride bulunmam nedeni ile oraya yönlendirildim sorunu hallettiler 3 gun sonra sorunum yıne basladı gıttım servıse (bırmota) bırde ne göreyim boruların arasına tahta parçalarını koymuslar izolasyon yaptık dedikleri yerlere. | ||
| |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.grandepuntotr.com/servis/15334-kayseri-inciroglu-fiat-servisi.html | ||||
| Mesajı Atan | For | Type | Tarih | |
| fiat servisi pazar gunu ack - Google'da Ara | This thread | Refback | 03/10/2010 11:46 | |
| Kayseri İnciroğlu Fiat Servisi - Grande Punto | Punto Evo | Bravo - Robot norbi | This thread | Refback | 20/03/2010 19:28 | |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ero özel fiat servisi :) | gousto | Servis | 15 | 02/12/2012 23:11 |
| Kayseri' de fiat özel servis | fgalitekin | Servis | 2 | 26/07/2012 14:48 |
| Muş Fiat Servisi | iyi kötü çirkin | Servis | 2 | 27/07/2010 19:18 |
| Sivas Fiat Servisi | JuDaSs77 | Servis | 6 | 26/07/2009 21:16 |
| Kayseri Özarlar Fiat Bayii bitti mi? | imdesign | Servis | 2 | 14/07/2009 10:32 |
|
www.puntotr.com |
www.grandepuntotr.com |
www.puntoevotr.com |
www.bravotr.com |
| İletişim - Punto TR | Grande Punto TR | Punto Evo TR | Bravo TR - | Arşiv - GrandePuntoTR |