| Mustafa FIRINCI ![]() | test surusu yapma ımkanım olmadı ancak bayıde aracı yakından ınceledım.goruntu ve tasarım olarak mukemmel olmus.ozellıkle beyaz rengı cok daha guzel durmus.tabı kullananların tecrubelerınden faydalanmak yada Ozan'ın belırttıgı gıbı test surusu yapmak daha mantıklı.ancak sahsı dusuncem, boyle bır coupe araca 1.5Dci 8V 105HP yada 1.6 16V 110HP motor yetersız gorunuyor.tabı bu durumda beklentılerde onemlı.cok fazla bır performans beklemıyorsanız 1.5Dci 105HP gayet tatmın edıcı olacaktır.bahsettıgınız fıyatlarda cok guzel.sıfır almaktansa 3000-5000km.de almak cok daha mantıklı...
__________________ |
| | |
| serdar mumcu ![]() | Alıntı:
![]() | |
| | |
| Arda BULUT ![]() | Serdar, test etmedim ama bugün aracı detaylı olarak inceledim.Ön ve arka koltuklarda iç mekan yeterli sayılır ama coupe sınıfında tabi.Yani klasik kompakt hb lere göre özellikle arka mekan biraz dar ve basık.Yine tasarım nedeniyle görüş açıları biraz kısıtlı.İç mekanda belirli malzemeler oldukça kaliteli fakat bazı yerlerdeki plastik kalitesi biraz düşük diyebilirim.Bagaj hacmi bana iyi geldi.Rahat bir sürüş pozisyonu için koltuğu en aşağıya indirmek gerekli, aksi halde tavanla çok fazla haşırneşir olunabilir ![]() Performans konusunda ise verilere göre konuşursak standart kompakt hb lerle aynıdır.Sonuçta rakipleriyle aynı hızlanma ve son hıza sahip yaklaşık olarak.Tabi bu araç farklı görünümde olduğu için motorları daha performanslı olabilirdi ama dediğim gibi 2 motor seçeneği ile de standartlar yakalanmış zaten, Hayırlısı olsun... |
| | |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Linea mı Megane mı??? | endrey | Diğer Fiat Binek Modelleri | 114 | 30/10/2009 12:04 |
| Megane III R.S. | tombalak | Serbest Kürsü | 19 | 19/06/2009 21:43 |
| Fiat bravo cc-coupe | Romeo_er2 | Diğer Fiat Binek Modelleri | 19 | 11/11/2008 20:37 |
| Bmw M3 E36 Vs Fiat Coupe 20v Turbo..... | AGUS | Serbest Kürsü | 20 | 17/08/2008 21:47 |
| İletişim - Grande Punto TR | Punto Evo | Bravo TR - | Arşiv |