| batuhan fes O n u r s a l Ü y e ® ![]() | off arabamın basına böyle birsey gelsin istemem.... 464 HP WRX explodes at AUTOSALON Final Battle 07- Video arkadslar bu daha net...baska video..sonuna kadar izleyin...(activex calıstırmanız gerekli) http://www.nearlygood.com/video/nitrousexplosion.html NOT:amacım reklam degildir sadece arkadasları görsel bilgilendirmeye çalışmak Konu batuhann80 tarafından (14/10/2008 Saat 23:53 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: video eklemek daha net |
| | |
| nickli üyemize bu mesaj için 2 kişi teşekkür etmiştir. | ERC (22/10/2008) |
| Eren GÖNCÜOĞLU gezenti ![]() | nos deil de sıralı sistem takılması gereken bi mazda motoruna kara düzen lpg takan bi arkadaşın başına benzer bi patlama gelmişti... ![]() içerdeki basıncın yüksekliği yüzünden emme manifold u patlıyo... ![]()
__________________ BUGÜNE KADAR SENİ AĞLATAN SOYTARI SURATLARA SON SÜRAT PATLAT KAHKAHA...!!! ![]() |
| | |
| Ziyaretçi | Alıntı:
Nos lu patlamanın diger videoda baya bi açık şekilde gorunuyor![]() ![]() | |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| T-Jet yağ kontrol-resim ekledim | iyi kötü çirkin | Teknik Yardım | 10 | 04/10/2009 12:45 |
| Şok! Aracınızın modeli ruhsatta yazandan daha düşük olabilir | cherokeeboy | Teknik Yardım | 19 | 25/05/2009 00:26 |
| İstediğiniz şarkıyı ister ses olarak dinleyin, ister video olarak izleyin. | JASMINE | Geyik | 0 | 17/01/2009 21:01 |
| PoWeRbOx taktım,denedim işte sonuçlar; | volkanmet86 | Motor ve yürüyen aksam modifikasyonu | 25 | 25/11/2008 19:08 |
| Kötü Gerçekten Kötü Bi Olay | omurkuru08 | Genel | 11 | 08/08/2007 04:32 |
| İletişim - Grande Punto TR | Punto Evo | Bravo TR - | Arşiv |