| Arda Bentürk ![]() | Uzun süren çalışmalarımız sonucu 1.3 Multijet ve 1.9 JTD (doblo ve alfa romeolar) için turbo büyültme kitlerimizi hizmetinize açıyoruz. 1-Turbo Emme Büyültme Aracınızın orjinal turbosunun emme kanadı sökülerek yerine daha fazla pal sayısına sahip ve daha büyük emme kanadı takarak aracınıza daha fazla soğuk hava emmesini sağlıyoruz. 2-Daha Büyük Turbo Aracınızın turbosunu sökülerek (KKK KP35) katriç adını verdiğimiz parça sökülüyor.Emme ve egzoz salyangozlarının içine yaptığımız işlem sonucu yerine daha büyük (KKK KP37) katriç takıyoruz. Sorular 1-Aracımda +ve - yöneleri nelerdir? Aracınızda daha fazla soğuk hava gireceği için kesinlikle daha fazla güç ve tork oluşacaktır.(Özelliklede Tork ta süper bir artış söz konusu) Aracınızda hiç bir şekilde (-) yönde bir durum söz konusu bile olmayacaktır. 2-Aracımda yakıt artacakmı ? Aracınızla standart kullanımların dışında kullanılıyor ise % 2-3 yakıt artacaktır. 3-Bu işlemleri yaptıktan sonra Blow off kullansam nasıl olur? Bu işlemlerden sonra Blow off kullanmak her zaman daha iyi olacaktır. 4-Bu işlemleri yaparken başka neler kullanılacak? Bu işlemleri yaparkenb kesinlikle chip tuning yapılması gerekiyor.Nedeni hava motora daha fazla geleceği için yakıt ve hava karışımını düzenlememiz gerekiyor.Ve chip yapıldığı içinde + yönde güç ve performans yükselecek. 5-İntercooler büyültülebilirmi? Evet aracınıza uygun intercooler sistemleride mevcut. 6-Peki bu işlemleri araç üzerinde denedinizmi? Evet bu işlemleri çeşitli 1.3 ve 1.9 motorlar üzerinde denedik ve başarıyı gördük. 7-Bu uygulamarın fiyatlandırmaları nasıl ? KP35 emiş büyültme +Turbo basıncı arttırma+Chip Tuning=950 YTL Yaklaşık 35 50 hp arası güç alınımı. KP37 Katriç büyültme +Turbo Basıncı arttırma+Chip Tuning= 1600 YTL (Dyno ölçümü dahil) 40 65 HP arası güç Gp ailesine sadece turbo basıncı arttırmak için ücret alınmayacaktır. Katriç büyültmede Dyno ölçümü bizden ufak bir armağan. İletişim ve diğer sorularınız için; Tel : (0232) 469 85 98 Fax: (0232) 449 85 89 Gsm: (0505) 287 32 87 e-mail:egeturbo@hotmail.com web:Ege Turbo Adres:2823 Sokak No:1/1 1.Sanayi Sitesi /İzmir Arda Bentürk Konu egeturbo tarafından (22/05/2008 Saat 10:57 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| Bu mesaj için teşekkür edenler | SteinGP (23/05/2008) |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Turbo | pterion | Teknik Yardım | 19 | 03/03/2010 01:17 |
| TURBO kullanımı | carcas | Teknik Yardım | 34 | 28/06/2008 16:04 |
| HKS Turbo Timer | KaMiKaZe | Teknik Yardım | 30 | 07/06/2008 03:56 |
| Turbo basıncı | yucelakar | Motor ve yürüyen aksam modifikasyonu | 18 | 09/10/2007 20:06 |
| Turbo Boşluğu ? | htuncelli | Teknik Yardım | 46 | 14/02/2007 20:25 |
| İletişim - Grande Punto TR | Punto Evo | Bravo TR - | Arşiv |