| Murat ülger | Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz bizim silecekler yeni tiplerden araştırmalarıma göre banana veya muz silecek deniliyor sözün özü daha öncede muhabbeti olmuştu piyasada bulunmuyor fiat servisinden çifti 50 ytl civarında bir fiyat yazılmıştı ben Hepsiburada.com | Akıllı AlışveriÅŸ Burada | Oto Aksesuar | YENİ NESİL BANANA MODEL SİLECEK SÜPÜRGE SETİ 471113 adresindeki silecekleri inceledim ama takma yerleri olurmu olmazmı birtürlü karar veremedim bunlardan satın alıp kullanan varmıdır Teşekkürler.
__________________ 1.3 MJ 75 BG 3.3lt/100Km |
| |
|
| Mehmet Özcan O n u r s a l Ü y e ® ![]() | Arkadaşlar bu piyasa banana silecekler bizimkilere uymaz kimse ucuz uydururuz bahanesi ile almasın bizimkilerin aparatları fıat kendi dizaynını yapmış başka yerlerden alınmasın diye alanlara paranızı boşa atmayın ... Bizde satıyoruz 7 çeşit aparatlı var ama hiç birisi uymuyor benden söylemesi ![]() Grande punto orj tipinde banana muz silecekleri gelmiştir ... fiyatı takımı 30 tldir .. tüm türkiyeye kargo ile gönderi yapılır irtibat : www.kemaloto.com/magaza
__________________ ![]() Tüm sorunlarınız için msn puntocuyum@hotmail.com Konu femoli tarafından (15/09/2009 Saat 17:45 ) de değiştirilmiştir.. |
| |
|
| femoli nickli üyemize bu mesaj için 8 kişi teşekkür etmiştir. | CaGRi (14/02/2008), Linos (30/11/2007), mizginn (01/12/2007), Ogulcan.Öğüt (15/09/2009), Reddline (21/03/2008), sezginpunto (31/03/2008), sirkit (29/03/2008), şekerlioğlu (31/03/2008) |
| Mehmet Özcan O n u r s a l Ü y e ® ![]() | Alıntı:
Sayın enterberk aracım palio diyorsunuz grandepuntoya taktırdıysanız bu muhabbeti geliştirelim palio ile puntonun aparatları farklı sizinkinin aparatı üniversal ama puntonunki araca özel yani farklı oracle nin dediği gibi bizimkiler peugeotla aparta olarak aynı ama bu seferde onların boyutu kurtarmıyor yoksa piyasada 15 ytl ye kadar banana silecek var ....
__________________ ![]() Tüm sorunlarınız için msn puntocuyum@hotmail.com | |
| |
|
| cenge kuscugil | eger ki uygun lastik bulursanız sadece lastik almanız yeterli eski lastiği sokup yerine biraz ugrasarak yenisini takabiliyorsunuz..bahaus tan ben 12 ytl ye yeni muz silecek aldım onun lastiğini kendime taktım bir sorun yok gayet gusel calisiyor.. eger ararsanız sadece silecek lastiğide sanayilerde mevcut... |
| |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Silecek.... | TunFeB | Teknik Yardım | 35 | 28/09/2009 20:51 |
| Arka Silecek | mamosteY | Teknik Yardım | 23 | 09/02/2009 14:43 |
| Silecek Fiyatlari | tuncay | Teknik Yardım | 4 | 02/08/2008 21:14 |