| ahmet sert | 4 ay geçmesine rağmen uzatıyolarsa yaptır derim. 300 lira gitsin kafan rahat olur. ben 2 yıl uzattırdım 550 liraya içim rahat. garanti uzatılırsa ve city arızası olurda garantiden değişir derlerse problem yok. bu arıza aracın değerini düşürecek bişey değil o yönden rahat olun ama garanti kapsamında olmazsa ve siz öderseniz baya canınız yanar çünkü pahalı bişey olduğunu duymuştum |
| |
|
| ahmet sert | yine burda okuduklarımı ve duyumlarımı söyliyeyim. eğer arıza olursa direksiyon sertleşip dönmüyomuş city kapalı olsa bile. stres yapmanıza gerek yok servisten kesin neticeyi alın garanti uzatılıpda bu problem olunca garantiden değişecekse ve araba içinize sindiyse alın derim. ben arabamdan memnunum çünkü. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun |
| |
|
| murat demir ![]() | ama şunu kesinlikle söyleyebilirimki bu araca bekarken sahip olsaydım sanırım asla evlenemezdim. inanılmaz bir görünüm var arabada. motor zayıf, servis pahalı, parça pahalı, garanti süresi az ama genede en çok satan araçlardan birisi. sanırım çoğunluk benim gibi eksikleri görmemezlikten geliyor. |
| |
|
| murat demir ![]() | arabada inşallah bişey çıkmaz. bende bu sitede takılmaya devam ederim. gerçekten nefis bir site. herkese teşekkür ederim. dizelden sonra benzinli bir araca binmeye alışmak biraz zaman alır sanırım. |
| |
|
| Bu mesaj için teşekkür edenler | KaGaN (23/02/2010) |
| murat demir ![]() | Alıntı:
lpg çözüm sanırım. sıkıntı olup olmadığını öğrenip taktıracağım. tabi garanti sorunu olmazsa. gerçi aradığım tek garanti city direksiyon garantisi başkada bi garanti gerekmiyo bence | |
| |
|
| murat demir ![]() | Alıntı:
garanti olmadan nasıl çözülüyor peki. servisten öğrendiğim aracın geri çağırması varmış mil falan dediler ama anlamadım. city arızasıyla alakalı değil dediler. eğer garanti dışında halledilebiliyorsa bilgi verirseniz sevinirim. tabi cebimden 2000 lira çıkmadan | |
| |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
|
|
| İletişim - Grande Punto TR | Punto Evo | Bravo TR - | Arşiv |