| Erdi YILMAZ GrandePuntoTR Yönetici ![]() | site Logosunu barındıran, önLü arkaLı bir t-shirt oLabiLir
__________________ ![]() admin@grandepuntotr.com Forum Kuralları İlan Kuralları GrandePuntoTR birlik beraberliği ilke edinmiş, sosyal bir paylaşım platformudur. |
| |
|
| POLAT ÇAKMAK ![]() | ben bişiler düşünüyorum ama cizim yeteneğim yok bu nedenle bişi gösteremiyorum grafiker ark. varmış benimle irtibata gecerse daha ii olur.birde söle bir durum var ben ihracat fazlası ürünler aldıgım için elimde stok var.tekrenk baskısız t-shirtlerden kullanırsak (baskıya göre değişir) ortalama 6-7 ytl ye maliyeti cıkartabilirim.ama olmaz derseniz illede siyah derseniz onunda araştırmasını yaparım.benimle irtibata gecmek istiyenler için msn: ihracatmallari@hotmail.com Site yöneticilerinin ve ist.başkanımızında görüşleri için teşekkür ederim umarım katkım olur ve güzel birşey çıkartırız. |
| |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| benzin fiyatına savaşa ne dersiniz | arslanbicakci | Serbest Kürsü | 1 | 19/08/2009 08:08 |
| Tüm Türkiye Yazın Antalyada Tatile ne dersiniz? | HugemaN | Diğer İller | 41 | 29/06/2009 21:28 |
| GpTR'li Kartallar (t-shırt basımı) | memat | Spor | 20 | 26/05/2008 13:53 |
| BU YARIŞMAYI izlediniz mi??rezil bunlar rezil bi izleyin yuh dersiniz | zeynepc | Serbest Kürsü | 57 | 16/07/2007 08:06 |
| T-shirt Geldii! ist.buluşmasında dağıtılacak t-shirt fotosu. | polatçakmak | Genel | 93 | 23/04/2007 15:48 |
|
|
| İletişim - Grande Punto TR | Punto Evo | Bravo TR - | Arşiv |