| Yasemin ŞENŞATIR Moderatör (İzmir Yönetim) ![]() | Alıntı:
Kullandığınız zamanki düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirseniz bir çoğumuzun ortak sorunu olan bu kemer sıkıntısınıda ortadan kaldırmış olabiliriz.
__________________ ************************************************** ***************************** İranlı şair demiş ki: AŞKA uçarsan kanadın yanar... MEVLANA cvp vermiş; AŞKA UÇMASSAN KANAT NEYE YARAR... | |
| |
|
| Can Uyar | Bugün kemer ayarını yapan parça elime geçti. Çok basit bir mekanizması var. Ayarını düzgün yapınca 2-3 santim kadar bir boşluk yaratıyor o da yeterli rahatlamayı sağlıyor. Yalnız her bindiğinizde 15-20 saniye kadar ayar yapmanız gerekiyor ve arabadan inerken de düğmesine basıp kemeri serbest bırakmanız gerekiyor yoksa kemer toplanmıyor. Elimle çekerek denemesini yaptım bir sorun göremedim. Kolay kırılabilir ama gene de dikkatli kullanmakta fayda var. Parçanın ismi : Kemermatik. Google üstünden bu kelimeyi girerseniz yerli online alışveriş sitelerinin linkleri geliyor. Fiyatı da 6 tl. 2 parça olarak geliyor. |
| |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Emniyet kemeri ikaz sesi | h k | Teknik Yardım | 246 | 24/02/2010 23:02 |
| Emniyet kemeri kaza değişimi | Stalker | Servis | 23 | 01/04/2009 20:23 |
| Emniyet kemeri takalım lütfen | Yalın | Serbest Kürsü | 3 | 04/12/2008 22:03 |
| Emniyet kemeri takmayan yada yerine aparat takanları 1200 kiloluk bekleyen tehlike.. | batuhann80 | Haberler | 11 | 26/10/2008 00:43 |
| Emniyet kemeri boyu | irgil | Teknik Yardım | 10 | 21/07/2008 10:35 |
|
|
| İletişim - Grande Punto TR | Punto Evo | Bravo TR - | Arşiv |