| t b ![]() | romeo senin punto daha güzel duruyo bence....
__________________ 06 TGP 80.... ANKARA YOLLARINDA.... |
| | |
| Bu mesaj için teşekkür edenler | Romeo_er2 (09/11/2008) |
| Arda BULUT ![]() | Ercan bunlar büyük bir ihtimal gerçek değil.Benim bildiğim Bravonun sadece station modeli üretilecek.Tek kapı Bravo bile üretilmeyecek... |
| | |
| Bu mesaj için teşekkür edenler | ERC (09/11/2008) |
| Bu mesaj için teşekkür edenler | ERC (10/11/2008) |
| Erdi YILMAZ GrandePuntoTR Yönetici ![]() | infomotori.com sitesinden aLınmış zaten görüntüLer, o sitede geneLLikLe geLen istekLer doğruLtusunda tasarım yapıLıp sergiLeniyor, sanaL modifiye resimLeri yani : ) tabi ki emeğe saygı duymak Lazım. iLgiLi Link: http://www.infomotori.com/a_17_IT_19651_1.html
__________________ ![]() admin@grandepuntotr.com Forum Kuralları İlan Kuralları GrandePuntoTR birlik beraberliği ilke edinmiş, sosyal bir paylaşım platformudur. |
| | |
| Erdi YILMAZ GrandePuntoTR Yönetici ![]() | karahan bey, küçük bir yanLış anLama var. saygı keLimesini kendi adıma yazdım, sizinLe iLgiLi birşey yazmadım. yani sanaL da oLsa, güzeL oLmuş ve sonucunda bir emek harcandığı için, kendi adıma saygı duydum. siz hoş karşıLarsınız, saygı duyarsınız ya da duymazsınız; ne beni, ne de bir başkasını iLgiLendirir. teşekkürLer.
__________________ ![]() admin@grandepuntotr.com Forum Kuralları İlan Kuralları GrandePuntoTR birlik beraberliği ilke edinmiş, sosyal bir paylaşım platformudur. |
| | |
| karahan kemal kaya Amasya - Samsun ![]() | nebiliiyim yalandan yere üstüme alındım herhalde... bende teşekkür ederim açıklık getirdiğin için ... harcanan emeğe bende saygılıyım benimde phtoshopta bu tür otomobil tasarımlarım var benimkiler modifiye değil, kendi tasarımlarım...yani az çok nasıl emek harcandığını biliyorum.. resim üzerine yazdıklarımda biraz çalışmları eleştirir yaklaştım sanırım biraz kantarın topuzunu kaçırdım.. Çalışmaların Pshop olduğunu bilerek bakarsak tasarımlar beğenilir ama sanki üretime geçmiş modeller gibi düşünenler için bilgilendirici olması adına bende biraccık emek ettim ![]()
__________________ alfa romeo 147█▌█ █ ▌▌▌║│ |
| | |
| Bu mesaj için teşekkür edenler | erdiyilmaz (11/11/2008) |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Fiat 2300 S Coupe 1961 | ABNEW | Serbest Kürsü | 7 | 26/01/2009 21:33 |
| Bmw M3 E36 Vs Fiat Coupe 20v Turbo..... | AGUS | Serbest Kürsü | 20 | 17/08/2008 21:47 |
| Yeni Fiat Bravo Coupe | stotinka | Diğer Fiat Binek Modelleri | 24 | 14/04/2008 19:16 |
| Fiat Bravo Geldi Mi? | batuhan | Diğer Fiat Binek Modelleri | 60 | 22/09/2007 01:19 |
| fiat bravo prototip. | Mısafır | Serbest Kürsü | 5 | 10/01/2007 11:43 |
| İletişim - Grande Punto TR | Punto Evo | Bravo TR - | Arşiv |