PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande punto sis fari



Boratc
04/06/2017, 14:41
Selam arkadaslar
Grande punto 2009 model aracima sis fari taktirmak istiyorum internette arastirirken GPLAST diye bir markanin sis farlarindan buld fiyat 110 130 tl arasi degisiyor bunlardan almam mantiklimi acaba orjinal cok pahalidir diye bakmadim bile. Bu modelden alip takan varmi acaba
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170604/c0df1388caa7774270d010f7fae494b0.jpg

edll
04/06/2017, 16:03
Fiat Grande Punto Sis Farı Seti Sağ/Sol | Teknoparts Otomotiv A.Ş. (http://www.tknauto.com/fiat-grande-punto-sis-fari-seti-sag-sol)

ben burdan almıştım. orjinal. bir degerlendir istersen.

volkan1065
04/06/2017, 16:07
Göstermiş olduğunuz resimdeki sis farı sanki küçük plastik çerçeve içinde. Süleyman beyin vermiş olduğu linkteki gibi olması gerekir. Ayrıca aracınzıda sis farı tesisatı olması lazım. Sis lambasının takılacağı yerde boşta kablo varmı kontrol edin. Sis lambasını almakla iş bitmiyor. Buna göre tuş takımı yada emvcuttaki tuşun içinde devreyi tamtmlayıp ELM 327 ile aktif etmek gerekir orjinal olsun diyorsan. Yok elektirikçiye bırakırım yeni tesisat yapar dersen orası ayrı.

Boratc
04/06/2017, 16:10
Fiat Grande Punto Sis Farı Seti Sağ/Sol | Teknoparts Otomotiv A.Ş. (http://www.tknauto.com/fiat-grande-punto-sis-fari-seti-sag-sol)

ben burdan almıştım. orjinal. bir degerlendir istersen.
Tesekkurler eger orjinalse fiyat iyi degerlendirecegim

Boratc
04/06/2017, 16:11
Göstermiş olduğunuz resimdeki sis farı sanki küçük plastik çerçeve içinde. Süleyman beyin vermiş olduğu linkteki gibi olması gerekir. Ayrıca aracınzıda sis farı tesisatı olması lazım. Sis lambasının takılacağı yerde boşta kablo varmı kontrol edin. Sis lambasını almakla iş bitmiyor. Buna göre tuş takımı yada emvcuttaki tuşun içinde devreyi tamtmlayıp ELM 327 ile aktif etmek gerekir orjinal olsun diyorsan. Yok elektirikçiye bırakırım yeni tesisat yapar dersen orası ayrı.
Elektrikciye birakacagim tesisat cekip iceride ektra dugme taktiracagim. Bu islem icin yazilima gerek olmaz dimi

edll
04/06/2017, 16:56
volkan kardeşim ben taktım ama aktif etmedim.tesisat hazırda varmı onuda bilmiyorum. yani haala içi boş öyle duruyor. geçen biyerde rasgelmiştim. muayenede yanmasımı gerekiyor muayene işinde nasıl ederiz bunu. ben yeri boş durmasın cam daha iyi görünüyor diye, birde ucuza takınmını denk gelince almıştım.
muayenede yanması gerekiyorsa tesisatta arabada hazır değilse işlem sıkıntılımıdır yoksa muayene zamanı plastikleri gerimi takıp çıkarayım yada başka bir çaresi varmı.

volkan1065
04/06/2017, 16:57
Elektrikciye birakacagim tesisat cekip iceride ektra dugme taktiracagim. Bu islem icin yazilima gerek olmaz dimi

Yok gerek olmaz. manuel Role anahtar ve tesisat yapar elektirikçi.

volkan1065
04/06/2017, 16:59
volkan kardeşim ben taktım ama aktif etmedim.tesisat hazırda varmı onuda bilmiyorum. yani haala içi boş öyle duruyor. geçen biyerde rasgelmiştim. muayenede yanmasımı gerekiyor muayene işinde nasıl ederiz bunu. ben yeri boş durmasın cam daha iyi görünüyor diye, birde ucuza takınmını denk gelince almıştım.
muayenede yanması gerekiyorsa tesisatta arabada hazır değilse işlem sıkıntılımıdır yoksa muayene zamanı plastikleri gerimi takıp çıkarayım yada başka bir çaresi varmı.

abi muayneye giderken ampulleri sök. Ampüller olursa yanmıyor diye bırakırlar ama ampul olmayınca bişi diyemezler.

Tesisat varsa sadece sol taraftaki menü tuş takımında değişiklik gerekiyor birde ELM327 ile aktif edilecek ok adar.

Boratc
04/06/2017, 17:01
Göstermiş olduğunuz resimdeki sis farı sanki küçük plastik çerçeve içinde. Süleyman beyin vermiş olduğu linkteki gibi olması gerekir. Ayrıca aracınzıda sis farı tesisatı olması lazım. Sis lambasının takılacağı yerde boşta kablo varmı kontrol edin. Sis lambasını almakla iş bitmiyor. Buna göre tuş takımı yada emvcuttaki tuşun içinde devreyi tamtmlayıp ELM 327 ile aktif etmek gerekir orjinal olsun diyorsan. Yok elektirikçiye bırakırım yeni tesisat yapar dersen orası ayrı.
Bide aldiginiz urunde icinde ampul ciktimi cikmaz ise hangi ampul takmam gerekiyor acaba

edll
04/06/2017, 17:03
ampül zaten yok. dedimya içi boş öyle duruyor.ben yakayım yansında istemiyorum yoksa sisleri taktırırken bu işi tamamlardım.
dediğin gibi içinde lamba yokken bişi demiyolarsa süper olur. yoksa sök tak sıkıntı.

Boratc
04/06/2017, 17:04
Fiat Grande Punto Sis Farı Seti Sağ/Sol | Teknoparts Otomotiv A.Ş. (http://www.tknauto.com/fiat-grande-punto-sis-fari-seti-sag-sol)

ben burdan almıştım. orjinal. bir degerlendir istersen.
İcinden ampul cikiyormu cikmiyorsa hangi ampul kullaniyor acaba

edll
04/06/2017, 17:09
ampül yok kardeşim içinde. bende bu adresten almıştım ozaman bayaa bi ucuza gelmişti.