PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sis fari montaji



GPEMREE
24/12/2016, 22:33
Arkadaslar herkese merhaba. Aracima sis fari taktirmak istiyorum ama bugun nereye gittiysem tamponun sokulmeden takilamayacagi soylendi. Tamponu sokulmeden taktiran arkadaslar varsa yardimci olabilirler mi?


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

emincal
24/12/2016, 23:11
Tampon sökmeden de takılıyor 😉

volkan1065
24/12/2016, 23:35
neden takılmyacakmış ki hatta kendiniz kontrol edin tesisatı bile hazır dır. o kısımda boş soketler vardır . Tuş takımıda aktif edilip rahatça kullanabilrisniz.

GPEMREE
24/12/2016, 23:41
neden takılmyacakmış ki hatta kendiniz kontrol edin tesisatı bile hazır dır. o kısımda boş soketler vardır . Tuş takımıda aktif edilip rahatça kullanabilrisniz.

Hatta bir tanesi en az 2-3 saatini alacagini soyledi. Ben de anlam veremedim. Tesekkurler.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arenas
24/12/2016, 23:57
Maalesef piyasa ustaları bu şekilde.Ben de bagaj lambası taktırmak istedim "olmaz" dediler.Sisleri bağlatayım dedim "olmaz" dediler.Çünkü isteyeceği işçilik sizin sis farlarınızın tutarından daha fazla olacak ve siz de bunu kabul etmeyeceksiniz haliyle.Dolayısıyla sizin sis lambalarınıza 1-2 saat uğraşacağına 2 ampul,1 sigorta,1 akü değişip ,kolay yoldan ,hiç ustalık gerektirmeden,risksiz aynı parayı kazanmayı seçiyolar.
Sis lambalarını serviste taktırdım ben.Baştan takamayız dediler ben de "o zaman 60bin bakımını başka serviste yaptırırım" dedim,taktılar sis kambalarını.Tamponu çıkarmadan,liftte, hafif kaldırarak taktılar.


Sent from my iPhone using Tapatalk

GPEMREE
25/12/2016, 00:10
Maalesef piyasa ustaları bu şekilde.Ben de bagaj lambası taktırmak istedim "olmaz" dediler.Sisleri bağlatayım dedim "olmaz" dediler.Çünkü isteyeceği işçilik sizin sis farlarınızın tutarından daha fazla olacak ve siz de bunu kabul etmeyeceksiniz haliyle.Dolayısıyla sizin sis lambalarınıza 1-2 saat uğraşacağına 2 ampul,1 sigorta,1 akü değişip ,kolay yoldan ,hiç ustalık gerektirmeden,risksiz aynı parayı kazanmayı seçiyolar.
Sis lambalarını serviste taktırdım ben.Baştan takamayız dediler ben de "o zaman 60bin bakımını başka serviste yaptırırım" dedim,taktılar sis kambalarını.Tamponu çıkarmadan,liftte, hafif kaldırarak taktılar.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Aynen hocam dediginiz gibi ucuk rakam istediler. Uygun soyleyen de tampon sokulecek deyip o da fiyati yukseltti. Takmasina kendisinin iki kati fiyat cektiler.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

edll
25/12/2016, 00:22
ben yakın zamanda sis farı aldım. ucuz bulmuştum internetten. tanesi 49 TL idi sanırım. elektrikçiye gittim tampon sökülmedi.kalfası alta yattı. ikisini taktı. birde arkaya stop çakar almıştım onu bağladı aktifleştirdi ama sisleri aktifleştirmedi. verdiğim para 50 TL. 1 ay oldu sanırım en fazla.
takmakta okadar zor değilmş. bir kanala girip eli matkap tornavida ya yatkın olan birisi rahatlıkla yapabilir.

GPEMREE
25/12/2016, 00:41
ben yakın zamanda sis farı aldım. ucuz bulmuştum internetten. tanesi 49 TL idi sanırım. elektrikçiye gittim tampon sökülmedi.kalfası alta yattı. ikisini taktı. birde arkaya stop çakar almıştım onu bağladı aktifleştirdi ama sisleri aktifleştirmedi. verdiğim para 50 TL. 1 ay oldu sanırım en fazla.
takmakta okadar zor değilmş. bir kanala girip eli matkap tornavida ya yatkın olan birisi rahatlıkla yapabilir.

Ben de tanesi 57 tl ye aldim. Sis fari ayaklariyla cok iri gozuktugu icin ozellikle de sag tarfin ordan iki tane adini bilmedigim borular geciyor. Bunu buraya tampon sokulmeden takamayiz deyip ciktilar isin icinden. Bakalim yarin arayisa devam.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

edll
25/12/2016, 01:14
banada ilk önce büyük gibi geldi ancak dış tarafı içerde kaldığı için cuk oturuyor. gerçi ben benim araca göre söylüyorum ama sizinkide aynı modelmi onu bilmiyorum. GP 2011 model bendeki.

MKavruk
25/12/2016, 08:43
Ön tamponu sökmeden taktıracak olursa fotoğraf ve video çekebilir mi acaba?

GPEMREE
25/12/2016, 09:11
banada ilk önce büyük gibi geldi ancak dış tarafı içerde kaldığı için cuk oturuyor. gerçi ben benim araca göre söylüyorum ama sizinkide aynı modelmi onu bilmiyorum. GP 2011 model bendeki.

Benim arac da 2007 multijet. Aslinda elimden gelir takma sokme isleri. Olmadi ben de yardim edicem artik birisine.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

edll
25/12/2016, 13:54
Benim arac da 2007 multijet. Aslinda elimden gelir takma sokme isleri. Olmadi ben de yardim edicem artik birisine.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

alta yatınca yerine cuk diye oturuyor ve şarjlı vidalama ile yerine sabitleniyor. önemli olan zor kısmı sisleri aktifleştirmek. hele benim gibi aracında sis için hazırda sis için ayrı bir tuş yok ise bunun için biraz fazla uğraşmak gerekiyor. dediğim gibi maksat göze batmasın yeri boş durmasın diye taktım ve aktifleştirmedim. yansada yanmasada güzel görünüyor.

halilimo
25/12/2016, 17:50
Tusu bardakliklar ile vites arasina yada el freninin ordaki bosluga koyulabilir isikli bir sekilde iyide olur