PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Skydome için bilgi



erchan
23/03/2014, 18:22
Merhabalar sorum şu arkadaşlar. Kumandadan camları kapattığımız gibi skydome uda kapatmak mümkünmüdür?. Bu olayı yapan yapıldığını bilen varmı acaba aramızda her seferinde açık unutuyorum.Fiat mühendisleri bence bunu kesinlikle es geçmemeliydiler.

cdogu
23/03/2014, 18:39
Abi modul var mı bilmiyorum ama merkezi kilitten alınacak elektrik skydome'un anahtarına çekilebilir. Bu şekilde kapanabilir ama bu zaman da içeriden bastığında da skydome kapanabilir. İki ucu oklu yani :) Yapan vardır mutlaka büyük eksik çünkü.

Arrest
23/03/2014, 18:46
modülle hallolabilir kumandaya basılı tuttugunuzda 4 cam otomatik kapanırken skydomede kapanabilir

erchan
23/03/2014, 18:48
Evet muhtemelen yapılabilir modül veya ek bir kablo çekme gibi fakat bana referans lazım ki yapabileyim. Cesaret edip deneyip hayal kırıklığı olsun istemiyorum

Sonsuzluga
23/03/2014, 19:16
Youtube'da bir video izlemiştim sanırım yabancı ülke ama uygulamislardi..


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

henky
23/03/2014, 19:31
Bu aradığınız şey sanırım bu bende en kısa zamnda denemeyi düşünüyorum

Cam+Sunroof Kapatma Modülü-cam modülü--''Oto Aksesuar-Tuning-Modifiye-Cam Filmi-Xenon Far-Oto Müzik Sistemleri-Oto tasarım'' (http://www.cancanoto.com.tr/CamSunroof-Kapatma-Modulu,PR-1523.html)

erchan
23/03/2014, 20:58
sanırım linkde bahsedilen 5.çıkış sunroof için olanı uygulanabilir.Eğer ki uygularsanız paylaşmanızı isterim

Seronet
23/03/2014, 21:16
Eski aracımda sunroof vardı. Sanayideki elektrikciye 80 tl gibi bir fiyata yaptırmıştım. (Camlar+Sunroof)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erchan
23/03/2014, 22:35
Eski aracımda sunroof vardı. Sanayideki elektrikciye 80 tl gibi bir fiyata yaptırmıştım. (Camlar+Sunroof)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

işte asıl sıkıntı burda başlıyor. Çünkü orjinalinde camları kaldıramasam modül bağlatıp camlar artı skydomeu halledicem fakat bizim camları orjinalinde kaldırabildiğimiz için olay çıkmaza giriyor.

Seronet
23/03/2014, 23:36
Sunroof tek hareketle kapanıyorsa 2 cam icin olan modulden bağlanır. Aracın orjinal cam modüllunden bağımsız çalışır.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi