PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Amerikan Park Montaj Hakkında



GoodGun
25/02/2014, 14:47
Herkese iyi günler arkdaşlar..
Uzun zamandır aradığım ayarlanabilir amerikan park modülünü geçen günlerde aldım. Normal modüllerden farkı ışık şiddetini ayarlayabiliyorsunuz ve yan sinyalleride bağlayabiliyorsunuz.
Fakat gelin görünki Ankarada birtane usta bulamadım bağlayacak. Kime sorduysam ben anlamam , daha önce bağlamadım , punto da olmaz bu gibi sorunlarla karşılaşıyorum. Bu konuda bir bilgisi olan yada daha önce taktırmış olan bir arkadaşımız varsa yardımlarını bekliyorum. Yönlendirebileceğiniz bir usta da olabilir. Şimdiden çok teşekkür ederim. Fotoğrafı lazım olursa isteğe göre yükleyebilirim.

alixxx
25/02/2014, 15:02
Aras bey kendim yapabilirim derseniz aksam bakıp nasıl yapacagınızı tarif etmeye çalışabilirim. Ya da tarifi elektrikciye anlatırsanız yapabilirler belki ama aksam bilgisayardan sinyal kablolarına bakmam gerekiyor.

GoodGun
25/02/2014, 16:01
Elektrikçi ye tarif ederim o yapsın benim kendim uğraşma zamanım yok nerdeyse. Şimdiden teşekkürler.

alixxx
26/02/2014, 00:46
Aras bey sinyalleri body direk kontrol ediyor. Sizin kutuda kaç kablo var bilmiyorum fakat puntolar sinyaller için toplam 6 kablo kullanıyor yani hepsi farklı kablolardan yakılıyor.
Yapabilirseniz kablo ve bodynin hangi soketinden çıktığı şurada. Çok kolay aslında menü grubunun hemen altındaki kapağı açarsanız görürsünüz fakat satıcıya sordunuz mu puntolara takılıyor mu?

http://i.hizliresim.com/KrpAqB.jpg (http://hizliresim.com/KrpAqB)

GoodGun
26/02/2014, 09:40
Alıdığım yere sordumuştum benden bi önce alan arkadaşta Linea için almıştı. Olur demişti alıdığım yer.


Hatta şöyle bi videosu da var http://www.youtube.com/watch?v=GoBYYjK8-Xw

recepseven
26/02/2014, 10:21
ankarada boom garage var onlar sıksık bağlıyor bir sorun isterseniz...

EqZoTiC
26/02/2014, 11:24
Işık ayarlı modüllüler var onlarada göz atın

GoodGun
26/02/2014, 17:16
Akşam iş çıkışı uğrayalım bi o tarafa. Teşekkürler bigi için arkadaşlar.

Ersal
26/02/2014, 22:32
Hadi bakalım kolay gelsin

dkaplan025
20/03/2014, 19:02
ya arkadaşlar ben puntoma takmak istedim 1 tanesini takınca cok güzel çalıştı diğerini taktıktan sonra sinyaller hiç bir şekilde çalışmadı. ama tek tek deneyince çalışıyor. ne yapabilirim