PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Logo iptali



atmaca615
13/03/2010, 16:18
Arkadaşlar bu punto larımızın arka tarafında bulunan punto yazısını söküp logo iptali yaptırmak istiyorum acaba bu yazının altında vida deliği falan varmıdır yada bu yazıyı sadece silikon tarzında yada çift taraflı bant gibi birşeylemi yapıştırmıştırlar acaba bu konuda deneyimi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum Teşekkürler...

SpyHunter33
13/03/2010, 16:21
Altı bomboş :) bende oraya logo yapıştıracam da üşeniyorum alıp yapıştıramadım daha delik falan yok arkadaşım sanırım çift taraflı yapıştırıcılı o logolar.

atmaca615
13/03/2010, 16:25
Söktükten sonra kocaman bir delikle karşı karşıya kalmayalım sonra :D

KaMiKaZe
13/03/2010, 16:31
sıcak su ile yumuşat sonrada çek, sağolsun bir ara moda diye arkadaşlar benimkini ayak üstü sökmüşlerdi.

SpyHunter33
13/03/2010, 16:32
:D o zaman bekle söken arkadaşlar vardır aramızda benm bildiğim altında delik yok çünki :) ben ikinci el aldım aldığımda yoktu üzerinde...

Erdem Bozdağ
13/03/2010, 16:35
Sıcak suyla yumuşatmak lazım oluyor acaba?Sıcak suyu üstten dökeyim mi yavaş yavaş:)Ben de sökmek istiyorum çünkü

SpyHunter33
13/03/2010, 16:37
:D söktüğünüz logoları bana yllayın :D
yav arkadaşa net bi cevap verebilsek altta delik varmı yok mu ?

KaMiKaZe
13/03/2010, 16:38
valla sıcak suyun faydası olur bence üşenmeyin biraz sıcak su hazırlayın :D

KaMiKaZe
13/03/2010, 16:38
:D söktüğünüz logoları bana yllayın :D
yav arkadaşa net bi cevap verebilsek altta delik varmı yok mu ?

altta delik falan yok.

Erdem Bozdağ
13/03/2010, 16:39
Tamamdır suyu ısıtıp bıraz dokeyım ustten bakalım nolcak :)

olmadı 3 ü 1 arada yaparım kendime içerim

KaMiKaZe
13/03/2010, 16:40
sıcak su bu boşa gitmez.

Erdem Bozdağ
13/03/2010, 16:41
:):):):):):) deniyorum şimdi aşağıya inip bakalım nolcak

atmaca615
13/03/2010, 16:51
bende inip deniyorum bakalm ne olacak görecez:D

Erdem Bozdağ
13/03/2010, 17:03
Evet öncelikle bilgiler için Kamikazeye çok teşekkürler.
Suyu ısıtıp termosa koydum ındım otoparka yavas yavas doktum bıraz dokup oynattım harflerı sora tekrar su bıyerden sora bıraktı kendını zaten.Harfleri tek tek soktum.P kısmı bıraz zorladı benım gıbı tırnagınız yoksa dıkkat yoksa acıtıyor bıraz:)Hepsını soktum kalan suyu dokup bezle sildim cillop gibi oldu.Altında delik vs bişey yok hakkaten.Cillop gibi oldu valla.

KaMiKaZe
13/03/2010, 17:07
hayırlı uğurlu olsun erdem sende logosuzlar kervanına katıldın ;)

Erdem Bozdağ
13/03/2010, 17:11
modaya uyduk işte biz de :)

atmaca615
13/03/2010, 17:53
Konuyu ben açtım benden önce aklına gelip yapan kardeşlerimiz bile oldu ama bir ben yapamadım:D

Erdem Bozdağ
13/03/2010, 18:05
Hiç vakit kaybetmem:)
Kolay iş yaparsın 5 dk da

atmaca615
13/03/2010, 18:11
yok zor olduğundan falan değilde kıyamadım birde erindim:D tek harfi söktüm baktım yorucu olacak onuda çift taraflı bant ile yeniden yapıştırdım :D
birde arabanın resimlerini çektim hangi adresi kullanarak yüklicez bu resmleri

Erdem Bozdağ
13/03/2010, 18:15
ImageShack® - Online Media Hosting (http://imageshack.us/)

tolgaank88
13/03/2010, 18:47
erdem mehmet abinin çoktan sokmesi gerekirdi :D :D :D

femoli
13/03/2010, 18:57
Hiç akıl edemedim tolga abarth logo yaptık erdeme ama dikkat etmemişim puntoya :D

atmaca615
13/03/2010, 19:55
erdem paylaştığın resmi görüntüleyemiyorum ben ya birdaha bir bak kontrol et dilersen

Erdem Bozdağ
13/03/2010, 20:31
@Tolga: Heralde görmedi mehmet abi ya araba baya kirliydi:):)

@Mehmet abi: Abi iyiki taktık valla super oldu

@Anıl:Foto eklemedim ben anıl sen nasıl foto yukleyecez demişsin ben o siteyi yolladım sana.o siteden fotolarını yukleyebılırsın

alperyonar
13/03/2010, 20:38
Ya bende bi müddet logosuz kullandım. Ama bence o logo oradayken bi daha güzel duruyor sanki:)

Erdem Bozdağ
13/03/2010, 21:02
Bence de öyle ama abarth ı takınca soktum ben.Abarth daha guzel duruyor sankı tek basına:)

atmaca615
13/03/2010, 21:06
:D:D Ya ne yazdığımı bile bilmiyorum gerçekten kusura bakma erdem yanlız bende o site açılmıyor onu da anlamış değilim neyse bir çağresine bakıcaz artık sağol genede;)

Erdem Bozdağ
13/03/2010, 21:07
http://forum.grandepuntotr.com/yonetimden-duyurular/4-mesajima-nasil-resim-eklerim.html

bak bu konudan detaylı bakabılırsın eger image olmuyorsa herhangi bir resım upload sıtesındende olur yani